Levon’s Trade: Jason Statham v novém akčňáku od Stallona

Levon’s Trade: Jason Statham v novém akčňáku od Stallona | Fandíme filmu
Lionsgate
David Ayer točí další drsnou podívanou, kde se Statham ponoří do světa černých operací.

Jason Statham a Sylvester Stallone jsou staří parťáci, které jsme po řadu let mohli bok po boku vídat v sérii Expendables. Teď je oba znovu spojuje nový projekt. Je jím nový akční snímek Levon’s Trade. K tomu Stallone napsal scénář, svůj vůbec první od Ramba: Poslední krve z roku 2019. A Statham ztvární hlavní roli.

Jason vystupuje ve snímku jako Levon Cade, legenda temného světa černých operací. Levon se pokusil nechat svou minulost za sebou a sekat latinu jako řemeslník na stavbě. Rád by žil jednoduchým životem a prostě byl dobrý táta pro svou dceru. Jenže když zmizí Jenny, dospívající dcera jeho šéfa, nezbyde mu, než oprášit svoje schopnosti z agentského podsvětí. Pátrání po ztracené vysokoškolačce jej zavede hluboko do srdce kriminálního spiknutí. Rozjíždí se řetězec událostí, které ohrozí to, jak se snaží vést svůj nový život.

Novinku zrežíruje David Ayer, známý režisér drsných bijáků jako Drsný časy, Patrola nebo Železná srdce. Stallone scénář zadaptoval ze stejnojmenného románu od Chucka Dixona, který se dlouhodobě živil jako komiksový autor, avšak v posledních letech začal psát také románovou sérii s Levonem Cadem, která už čítá jedenáct svazků. V případě úspěchu snímku tedy je kde brát materiál pro případné pokračování. Ostatně i sám Stallone v jednu chvíli zvažoval, že by mohl látku zpracovat jako seriál.

Ayer, Stallone i Statham patří mezi producenty. Natáčení má začít v březnu 2024 v Londýně.

Titulní foto je ilustrační, Statham a Stallone v sérii Expendables

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest