Lovci bizonů: Nicolas Cage vyšiluje uprostřed překrásné přírody

Lovci bizonů: Nicolas Cage vyšiluje uprostřed překrásné přírody | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nový western dorazil do Česka a stojí hlavně na výkonu nezastavitelného Cage.

Když se Nicolas Cage upíše nějakému projektu, tak podle svých slov nějak nerozlišuje, zda jde o ambiciózní velkofilm nebo maličký nezávislák. Vždycky dá do role všechno. Právě jeho zápal by měl být podle recenzentů hlavním lákadlem westernu Lovci bizonů (Butcher’s Crossing), kde ztvárnil lovce kožešin, který se v divočině amerického západu postupně chová vyšinutěji a vyšinutěji. Krom Nicova výkonu je devizou snímku především krásná příroda, kde se děj odehrává a obecně vizuální podání.

Děj je zasazený do 70. let 19. století. Hlavním hrdinou je mladý muž, který opouští studium na Harvardské univerzitě a vydává se na divoký západ, kde se snaží najít svůj životní úděl po boku lovců bizonů, vedených ostříleným Millerem (Cage). Společně se vydávají na drsnou výpravu za bizoními kožešinami, při níž se potýkají s drsnou přírodou, riskují vlastní život i zdravý rozumu.

Krom Cage ve snímku vystupují Fred Hechinger, Xander Berkeley, Jeremy Bobb, Rachel Keller a Paul Raci. Snímek vychází z románu Johna Edwarda Williamse. Filmovou verzi režíruje Gabe Polsky (Rudá mašina, Hotelové pokoje), který napsal scénář spolu s Liamem Satre-Meloym, svým pravidelným spolupracovníkem. Čeští diváci mohou film už teď vidět na Google Play nebo O2TV.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 6

Lovci bizonů: Nicolas Cage vyšiluje uprostřed překrásné přírody | Fandíme filmu Lovci bizonů: Nicolas Cage vyšiluje uprostřed překrásné přírody | Fandíme filmu Lovci bizonů: Nicolas Cage vyšiluje uprostřed překrásné přírody | Fandíme filmu Lovci bizonů: Nicolas Cage vyšiluje uprostřed překrásné přírody | Fandíme filmu Lovci bizonů: Nicolas Cage vyšiluje uprostřed překrásné přírody | Fandíme filmu Lovci bizonů: Nicolas Cage vyšiluje uprostřed překrásné přírody | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest