Rychle a zběsile 7: Kurt Russell místo Denzela

Rychle a zběsile 7: Kurt Russell místo Denzela | Fandíme filmu
Vyjednávání s Denzelem Washingtonem nevyšlo, ale filmaři si vyhlédli neméně zdatného náhradníka. A jak bude probíhat natáčení v Coloradu?

Podpobně jako se v Rychle a zběsile 6 na moment objevil Jason Statham, aby se v dalším díle stal klíčovou postavou, chtějí producenti v Rychle a zběsile 7 krátce představit jednoho z podstatných hráčů osmého filmu. Roli původně nabídli Denzelu Washingtonovi, ten ji ale odmítl. Možnost by tak mohl dostat jeho vrstevník, Kurt Russell! Ten si v posledních letech dává trochu pauzu, a tak jej většina z vás s vysokou pravděpodobností viděla naposledy před šesti lety v Tarantinově Autu zabiják. Tam to Russellovi s volantem celkem šlo, takže nezbývá než doufat, že tentokrát jednání dopadnou dobře.

Co se dalších novinek týče, postupně se dozvídáme a další a další podrobnosti o natáčení v Coloradu, kde filmaři na několik týdnů obsadí silničku Pikes Peak Highway. Štáb si s místními úřady padl do oka natolik (podstatnou roli jako obvykle hrálo zvýšení daňových úlev), že se závod (možná honička, těžko soudit, nakolik přesné informace místní byrokrati mají) a bouračka budou točit také v průsmyku Monarch Pass. Zároveň bylo definitivně potvrzeno, že se hlavní hvězdy do Colorada vůbec nepodívají, v horských serpentinách budou točit pouze kaskadéři.

Zdroje: Biz Journal, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest