Rychle a zběsile 7: Denzel Washington odmítl roli

Rychle a zběsile 7: Denzel Washington odmítl roli | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Která herečka si ve filmu zahraje a kde všude se ještě bude natáčet?

Natáčení Rychle a zběsile 7 začne teprve v září, ale už teď mluví producent Jeffrey Kirschenbaum o dalších dílech, konkrétně by měly být v plánu osmička a devítka. Vzhledem k tomu, že se bavíme o nejúspěšnější značce studia Universal současnosti, není se vůbec čemu divit. Podobně jako byl v šestém filmu krátce představen Jason Statham, který si zahraje záporáka v sedmičce, měli bychom se v sedmém filmu potkat s jiným populárním hercem, který dostane větší prostor v následujících dílech. Nabídku údajně dostal Denzel Washington, ten ji ale odmítl. Bude zajímavé sledovat, koho studio najde jako náhradu.

Není prý také vyloučené, že se režie příštího dílu ujme opět James Wan, který má po obrovském úspěchu hororu V zajetí démonů všechny dveře otevřené. Sám Wan znovu opakuje, že film natočí v poněkud realističtějším a špinavějším stylu, než v jakém se nesly Linovi supermanovské příhody, a vzhledem k číslovce sedm zmiňuje jako jednu ze svých inspirací i klasický snímek Sedm samurajů. Wan je velkým fanouškem akčního filmu, což podle mnohých dostatečně prokázal v thrilleru Rozsudek smrti, a horory doposud točil především proto, že mu je hollywood po úspěchu prvního Saw neustále nabízel.

V současné době Wan upravuje scénář, vymýšlí akční scény a obhlíží lokace, které se snad definitivně ustálily. Už z dřívějška víme, že se bude točit v Tokiu, Los Angeles, v Atlantě a v Louisianě. Původně se mluvilo také o natáčení v Dubaji, ale ukázalo se, že Dubaj byla pouze jedním z možných kandidátů. Uvažovalo se také o Egyptě, který byl zavrhnut díky momentálním nepokojům, a nakonec Dubaj prohrála v souboji s Abú Dhabí, kde se prý filmařům líbilo jednoduše víc. Značný vliv na natáčení ve Spojených arabských emirátech mají také velké daňové úlevy, které země filmařům momentálně poskytuje. Dále jsme se dozvěděli také první podrobnosti o jedné z akčních scén. Štáb s kaskadéry by měl natáčet zhruba měsíc závodní scénu v jednom z vysokohorských průsmyků ve státě Colorado.

Poslední zprávička se týká obsazení. O Washingtonově náhradníkovi ani starých známých tvářích nic nového nevíme, avšak o své světlo na slunci se hlásí duchovní nástupnice Giny Carano, která si zahrála agentku v minulém díle. Jedná se opět o profesionální zápasnici, dokonce o momentální MMA šampionku a olympijsou medailistku v judu, která se jmenuje Ronda Rousey a menší roli by si měla zahrát i ve třetích Expendables. O své účasti v Rychle a zběsile 7 momentálně vyjednává, ale zřejmě by se mělo jednat pouze o malou roli, aby Ronda mohla rychle natočit oba dva filmy a stihla zápasy, které má nasmlouvané na září. 

Dole v galerii na závěr najdete první fotky z Twitteru. Diesel trénuje s týmem kaskadérů, Tyrese se s režisérem Wanem vyfotil před plakátem filmu.

Zdroje: Vin Diesel, Deadline, James Wan, Variety, The National, West Word, Yahoo

Galerie: 2

Rychle a zběsile 7: Denzel Washington odmítl roli | Fandíme filmu Rychle a zběsile 7: Denzel Washington odmítl roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest