Rychle a zběsile 7: James Wan chystá akční scény

Rychle a zběsile 7: James Wan chystá akční scény | Fandíme filmu
Pre-produkce Rychle a zběsile 7 je v plném proudu. Co prozradil nový režisér James Wan fanouškům? AKTUALIZOVÁNO o vyjádření Jasona Stathama.

AKTUALIZACE: Tak už se k Rychle a zběsile 7 vyjádřil i níže zmiňovaný Jason Statham. Herci velice lichotí, že jsou diváci z jeho camea nadšení a už se nemůže dočkat, až se pustí do natáčení. S režisérem Wanem zatím mluvil jen po telefonu, ale už brzy ho čeká pořádná osobní schůzka. O tom, co konkrétního od něj ve filmu můžeme čekat samozřejmě nic pořádného neprozradil, avšak naznačil, že si ho nemáme představovat jako ten typ padouchů, kteří vyhrožují celému světu a chtějí vyhodit všechno do povětří. Když se ho reportér zeptal, jestli se můžeme těšit na jeho souboj s Vinem Dieselem, tak se smíchem odvětil, že se od něj pravděpodobně čeká odpověď „Počkejte si a uvidíte“. Tak držme palce ;-). A pokud byste se báli, že Rychle a zběsile 7 jakkoliv ohrozí Stathamovu účast v Expendables 3, nemějte obavy! Herec si teď dá sedm týdnů vydatnou pauzu, a pak oba dva filmy sfoukne v jednom zátahu.

Justin Lin udělal z dodýchávající mrtvoly momentálně nejvýdělečnější značku studia Universal a pak Rychle a zběsile po čtyřech natočených dílech opustil. Kormidlo převzal hororový specialista James Wan, který svůj nástup do rozjetého vlaku přirovnává k slavnostní večeři, ke které přijde jako poslední, a i když má nachystaný talíř, všichni na něj koukají tak nějak podezřívavě. Druhá Wanova metafora je herní – svůj úděl popisuje, jako by měl hrát uloženou videohru někoho cizího. Hru sice zná, ale určitě ji nebude hrát stejně, jako hráč před ním. Wan dokonce se smíchem dodal, že si vlastně ani není jistý, jestli mu náhodou Vin Diesel nebude říkat, jak se to má dělat. Doufejme, že jen žertoval, protože i když je Diesel zároveň producentem celé série a určitě moc dobře ví, co na diváky zabírá, na place by přeci jen měl mít hlavní slovo sebevědomý režisér. A co dalšího o Rychle a zběsile 7 režisér během propagace hororů Conjuring a Insidious 2 prozradil?

Wan má momentálně plné ruce preprodukce, důkladně rozkresluje budoucí vývoj postav a modeluje akční scény. Když se ho reportér žertem dotázal, zda se můžeme ve filmu těšit na další 27 mil dlouho runway, Wan pohotově odpověděl, že tentokrát těch mil bude muset být 37, aby minulý film překonal. I z takového nevinného žertu je ale cítit, že filmaři aktivně přemýšlí o tom, jakým způsobem další díl série udělat ještě větší a bombastičtější, což je logický vývoj. A když už přišla řeč na postavy, potvrdil Wan znovu ještě jednu důležitou věc – že si v příští části skutečně užijeme do sytosti Jasona Stathama. Léto se blíží, zpráv o filmu bude už jenom přibývat!

Zdroje: Coming Soon, EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest