Eileen: Hathaway a McKenzie v thrilleru plném posedlosti

Eileen: Hathaway a McKenzie v thrilleru plném posedlosti | Fandíme filmu
Neon
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si trailer snímku, kde starší kolegyně probudí v mladé ženě dosud netušené aspekty její osobnosti. Přátelství se ale rychle zvrhne.

Thomasin McKenzie je teprve 23 let, už teď se z ní nicméně stačila vyprofilovat velice zajímavá herečka. Poutavé výkony podala ve filmech Beze stop, Králíček Jojo nebo Poslední noc v Soho. Napříště bude k vidění v thrilleru Eileen.

Tam hraje titulární hrdinku, atypickou mladou ženu, uzavřenou a nikterak neovlivněnou pochmurnou atmosférou pasťáku, kde pracuje. Píše se rok 1964 a do ústavu nedaleko Bostonu nastupuje nová výchovná poradkyně, doktorka Rebecca St. John. Blonďatá psycholožka Eileen svým výrazným vystupováním okamžitě uhrane. Obě dvě ženy se postupně sbližují a Eileen je inspirovaná začít odhalovat další stránky vlastní osobnosti a své doposud skryté touhy. Rebecca prozradí Eileen své temné tajemství a přátelství nabírá daleko temnější podobu.

Níže si můžete přehrát výrazně stylizovaný trailer. Recenze z festivalů si pochvalují především vizuální zpracování a herecké výkony. Krom McKenzie v hlavní roli můžeme po jejím boku vidět především Anne Hathaway jako Rebeccu. Dále hrají Shea Whigham, Owen Teague či Sam Nivola. Film zrežíroval William Oldroyd, který před sedmi lety uvedl Lady Macbeth s Florence Pugh. Románovou předlohu napsala Ottessa Moshfegh, jež zároveň spolu s Lukem Goebelem napsala scénář. V zámoří jde film do kin 1. prosince, u nás zatím termín nemáme.

Podklady a foto: Neon

Galerie: 3

Eileen: Hathaway a McKenzie v thrilleru plném posedlosti | Fandíme filmu Eileen: Hathaway a McKenzie v thrilleru plném posedlosti | Fandíme filmu Eileen: Hathaway a McKenzie v thrilleru plném posedlosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest