Marvels: Ve filmu se ukáže stará známá postava

Marvels: Ve filmu se ukáže stará známá postava | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Prohlédněte si také sadu plakátů s jednotlivými charaktery očekávané komiksovky.

Nový teaser pro komiksovou novinku Marvels (The Marvels) nepřinesl mnoho čerstvých záběrů, avšak jeden z nich je docela zásadní. V upoutávce zaznívá, že se ve filmu objeví „starý kamarád“. Diváci se tak úplně neshodují v tom, jestli větu říká Captain Marvel (Brie Larson) nebo Ms. Marvel (Iman Vellani), nicméně zdá se, že se na kosmickou loď ústředních hrdinek napojí Bifrost, tedy duhový most, který používají k transportu obyvatelé Asgardu. Na palubu by se mohl teleportovat samotný Thor (Chris Hemsworth), nicméně větší smysl by možná dávalo, kdyby se na místě ukázala Valkyrie (Tessa Thompson). Valkyrie není tak výrazná jako sám Thor, zbytečně by si tak nekradla pozornost na úkor hrdinek. Captain Marvel i její parťačky navíc ve svých dosavadních příbězích kladly značný důraz na ženskou emancipaci, takže by dávalo smysl, pokud by dámám v nouzi nepřišel na pomoc muž, ale byla to další žena.

Uvidíme, zda propagační kampaň nakonec hosta odhalí docela, anebo zůstane u jemných náznaků. V tuhle chvíli asi není těžké si představit, že marketing hodně zatopí pod kotlem, protože rané predikce tržeb nejsou zrovna růžové. Finanční předpovědi sice v postpandemickém období Hollywoodu příliš nevycházejí, což ale ještě nutně neznamená, že se jimi studia neřídí a nesnaží se podle nich upravovat kampaň. Podle analytiků z Box Office Pro to v tuhle chvíli vypadá, že Marvels během premiérového víkendu utrží 50-75 milionů dolarů a za celou dobu v USA 121-189 milionů. To by zřejmě znamenalo, že celosvětově Marvels neutrží víc jak 500-600 milionů dolarů. Taková částka by nebyl vyložený propadák, ale na takhle drahý film by to bylo rozhodně málo a šlo by o neskutečný sešup oproti Captain Marvel, která dokázala před čtyřmi lety utržit více než dvojnásobnou částku!

Dole v galerii najdete nově plakáty s jednotlivými klíčovými postavami snímku.

Carol Danvers, známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan, alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau, z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír.

V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Vrací se také Samuel L. Jackson. Režíruje Nia DaCosta, na scénáři se podíleli Megan McDonnell, Elissa Karasik a Zeb Wells. Datum české premiéry je stanoveno na 9. listopadu 2023.

Zdroj: Marvel Studios

Zdroje: Box Office Pro

Galerie: 7

Marvels: Ve filmu se ukáže stará známá postava | Fandíme filmu Marvels: Ve filmu se ukáže stará známá postava | Fandíme filmu Marvels: Ve filmu se ukáže stará známá postava | Fandíme filmu Marvels: Ve filmu se ukáže stará známá postava | Fandíme filmu Marvels: Ve filmu se ukáže stará známá postava | Fandíme filmu Marvels: Ve filmu se ukáže stará známá postava | Fandíme filmu Marvels: Ve filmu se ukáže stará známá postava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest