Cat Person: Randění se starším mužem se z dobrodružství změní v horor

Cat Person: Randění se starším mužem se z dobrodružství změní v horor | Fandíme filmu
Studio Canal
Zobrazit další 4 obrázky
Komedie o randění se postupně mění v mrazivý thriller a černou komedii. Pusťte si trailer a seznamte se.

V každé historické době mělo mezilidské seznamování a párování svá úskalí. V současnosti často vstupuje do hry ještě bariéra moderních technologií, která přidává další zkreslení. Snímek Cat Person vykresluje černou vizi toho, kam až může nepovedený vztah vyústit.

Hrdinkou filmu je vysokoškolačka Margot, která se rozhodne vyrazit na rande s výrazně starším Robertem. Bohužel, ve skutečném životě Robert nesahá ani po kolena tomu Robertovi, který s ní dosud flirtoval skrze textové zprávy. Snímek divákům slibuje břitký příběh o nepochopení mezi muži a ženami, nástrahách moderního randění a nebezpečnosti toho, jak si představujeme lidi na opačné straně našich telefonů.

Trailer filmu je dobře střižený, dobře kombinuje mrazivé momenty a komedii. V hlavních rolích dobře působí Emilia Jones (Zámek a klíč), Nicholas Braun (Boj o moc) a Geraldine Viswanathan (Nebe s.r.o.). Bohužel, recenze před těšením na film spíš varují. Poselství, která se Cat Person snaží předat o moderním randění jsou prý podaná značně krkolomně a snímek snad ani nepochopil podstatu literární povídky, kterou adaptuje. Navíc k původnímu krátkému příběhu přidává vlastní rozšiřující doplnění, jež naprosto postrádá vypravěčskou lehkost originálu.

Kdyby vás snímek Cat Person i tak zaujal, tak si musíte ještě počkat, v tuto chvíli není zřejmé, kdy se dostane do širší mezinárodní distribuce. Film natočila Susanna Fogel, jež má za sebou historický seriál Světlo naděje, nastartování mysteriózní komedie Letuška, ale také nepříliš výraznou komedii Špión, který mi dal kopačky. V dalších rolích vystupují Hope Davis, Isabella Rossellini či Michael Gandolfini.

Podklady a foto: Studio Canal

Galerie: 5

Cat Person: Randění se starším mužem se z dobrodružství změní v horor | Fandíme filmu Cat Person: Randění se starším mužem se z dobrodružství změní v horor | Fandíme filmu Cat Person: Randění se starším mužem se z dobrodružství změní v horor | Fandíme filmu Cat Person: Randění se starším mužem se z dobrodružství změní v horor | Fandíme filmu Cat Person: Randění se starším mužem se z dobrodružství změní v horor | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest