Hunger Games: Balada o ptácích a hadech – Ukázka vysvětluje, proč je třeba zabíjet v telce děti

Hunger Games: Balada o ptácích a hadech – Ukázka vysvětluje, proč je třeba zabíjet v telce děti | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 8 obrázků
Režisér hovoří o tom, jestli natočí další spin-offy ze světa Hunger Games.

Nedávno jsme viděli trailer pro Hunger Games: Baladu o ptácích a hadech. Teď je tu kratší video, v němž vystupuje Lucky Flickerman, televizní moderátor, který komentuje Hladové hry, každoročně pořádaný krvavý turnaj, v němž bojují děti z porobených kolonií na život a na smrt, aby pobavily v televizním vysílání utiskovatele z vládnoucího Kapitolu. Lucky je předkem Caesara Flickermana (Stanley Tucci), jenž moderoval Hladové hry v původních filmech. Luckyho ztvárnil Jason Schwartzman.

Další „hladová“ novinka přichází od režiséra Francise Lawrence. Ten pohovořil s magazínem Entertainment Weekly, který se jej zeptal na to, zda by jej lákalo natočit i další spin-offy. Odpověděl diplomaticky. Na sérii ho baví především fakt, že autorka knižní předlohy Suzanne Collins vždy staví svoje příběhy na tématech, která jej zajímají. Ať už se bavíme o vykreslení důsledků války nebo stavu přírodního prostředí. Takže ano, mohlo by být fajn vykreslit například Hladové hry, v nichž zvítězil Finnick Odair (Sam Claflin) nebo ty, v nichž zvítězil Haymitch Abernathy (Woody Harrelson), protože jsou to zajímavé postavy. Ale hlavní je, aby pro vyprávění takového příběhu existoval nějaký tematický důvod. A jestli takový důvod spisovatelka Suzanne Collins najde, tak se Lawrence bude s chutí podílet na zfilmování. Ale záleží čistě na Suzanne.

Dole v galerii na vás čekají nejnověji zveřejněné fotografie.

Začínají desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow čeká jen na to, jak v nich zazáří. Tentokrát jako mentor jednoho z vyvolených. Tvrdě dřel, aby dokázal naplno využít svůj šarm, znalosti a dovednosti, které mohou dovést vyvoleného k vítězství. Bohužel, štěstěna mu není nakloněna. Dostal ponižující úkol. Trénovat největšího outsidera, dívčí zástupkyni chudého dvanáctého kraje Lucy Gray. V aréně bude probíhat boj na život a na smrt. Mimo arénu se v Coriolanovi ale probouzejí city... a tak se musí rozhodnout, zda bude dodržovat pravidla nebo se bude řídit pudem sebezáchovy, který mu radí něco jiného. Boj o přežití nakonec odhalí, kdo je nevinné ptáče a kdo had, čekající na svou příležitost zaútočit.

Prequel původní série s Jennifer Lawrence bude uvedený v českých kinech 16. listopadu 2023. V hlavních rolích vystupují Tom Blyth a Rachel Zegler. Jako režisér se vrací Francis Lawrence. Poslední verzi scénáře napsal Michael Lesslie, který upravil starší scénář od autorky předlohy Suzanne Collins a Michaela Arndta. V dalších úlohách rolích vystupují Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Peter Dinklage, Viola Davis a další.

Foto: Lionsgate

Zdroj: EW

Galerie: 9

Hunger Games: Balada o ptácích a hadech – Ukázka vysvětluje, proč je třeba zabíjet v telce děti | Fandíme filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech – Ukázka vysvětluje, proč je třeba zabíjet v telce děti | Fandíme filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech – Ukázka vysvětluje, proč je třeba zabíjet v telce děti | Fandíme filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech – Ukázka vysvětluje, proč je třeba zabíjet v telce děti | Fandíme filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech – Ukázka vysvětluje, proč je třeba zabíjet v telce děti | Fandíme filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech – Ukázka vysvětluje, proč je třeba zabíjet v telce děti | Fandíme filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech – Ukázka vysvětluje, proč je třeba zabíjet v telce děti | Fandíme filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech – Ukázka vysvětluje, proč je třeba zabíjet v telce děti | Fandíme filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech – Ukázka vysvětluje, proč je třeba zabíjet v telce děti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest