Roswell Delirium: Po nukleárním bombardování jsou šancí na přežití mimozemšťané

Roswell Delirium: Po nukleárním bombardování jsou šancí na přežití mimozemšťané | Fandíme filmu
Lightforce Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Trailer představuje sci-fi z alternativní reality, kde USA zasáhly atomovky a vesmírné lodě jsou skutečné.

Studená válka, alternativní realita, jaderná dystopie, mimozemšťané, spousta záhad a atmosféra dobrodružných filmů od Amblinu z 80. let? To nezní vůbec jako špatná kombinace. Právě takovou slibuje nový snímek Roswell Delirium, který v září má mít americkou premiéru, a pak se snad rozšíří dál do světa.

Děj je zasazený do alternativních Spojených států, kde v 80. letech Sověti shodili na USA několik jaderných bomb. Ti kdo přežili výbuchy a jaderný spad, se dál snaží žít normálním životem a tvářit se, že je vlastně všechno normální. Ve skutečnosti však obyvatelé městečka, kam je děj zasazený, trpí nemocí z ozáření. Hlavní hrdinkou příběhu je mladá dívka Mayday, která se prostřednictvím starých rádií snaží navázat spojení se svým otcem, jenž odletěl na vesmírnou misi. Namísto s otcem se jí ale podaří navázat kontakt s mimozemšťany. Signál ji vede na náročnou výpravu do města Spacerock, tajuplného místa, kde kdysi bývala nechvalně proslulá Oblast 51. Vyvstává naděje, že by mimozemšťané mohli přinést spásu těm, kteří jsou smrtelně nemocní kvůli radiaci.

Máme očekávat snímek vhodný pro dospělé i dospívající, který se bude zaobírat tématy duševního traumatu, šikany, zneužívání a duševních nemocí. Snímek připravil Richard Bakewell, jenž ve filmovém průmyslu po mnoho let pracoval především jako kameraman a člen různých štábů, příležitostně ale také režíruje. V hlavních rolích vystupují Kylee Levien, Reginald VelJohnson, Anthony Michael Hall, Sam J. Jones, Dee Wallace nebo Lisa Whelchel. Pusťte si trailer a koukněte dolů do galerie na fotografie.

Podklady a foto: Lightforce Pictures

Galerie: 8

Roswell Delirium: Po nukleárním bombardování jsou šancí na přežití mimozemšťané | Fandíme filmu Roswell Delirium: Po nukleárním bombardování jsou šancí na přežití mimozemšťané | Fandíme filmu Roswell Delirium: Po nukleárním bombardování jsou šancí na přežití mimozemšťané | Fandíme filmu Roswell Delirium: Po nukleárním bombardování jsou šancí na přežití mimozemšťané | Fandíme filmu Roswell Delirium: Po nukleárním bombardování jsou šancí na přežití mimozemšťané | Fandíme filmu Roswell Delirium: Po nukleárním bombardování jsou šancí na přežití mimozemšťané | Fandíme filmu Roswell Delirium: Po nukleárním bombardování jsou šancí na přežití mimozemšťané | Fandíme filmu Roswell Delirium: Po nukleárním bombardování jsou šancí na přežití mimozemšťané | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest