The Mill: V mysteriózní sci-fi dře vězeň jako mezek – trailer

The Mill: V mysteriózní sci-fi dře vězeň jako mezek – trailer | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Upoutávka představuje tajuplný thriller, kde se hrdina probudí sám v nepochopitelném vězení.

Na Hulu (tudíž snad i na dospělou záložku Star na Disney+) se blíží thriller The Mill (Mlýn). Děj je zasazený do blízké budoucnosti, kdy se ze Spojených států stává hyper-kapitalistická země. Hlavním hrdinou příběhu je Joe, zaměstnanec mega korporace Mallard, která dobyla trh způsobem, jakým se Applu a Amazonu ani nesnilo. Ať už zvlášť nebo dohromady. Joe je oddaný svojí rodině a posedlý kariérním úspěchem.

Jeho život se promění v noční můru, když se probudí v tajuplné venkovní cele (ohradě), z níž je sice vidět nebe, ale jinak je obehnaná čtyřmi vysokými betonovými stěnami, které není jak přelézt. Vůbec si nepamatuje, jak se v cele ocitl. Uvnitř se nachází pouze starý, ručně poháněný mlýnský kámen, archaický nástroj a symbol úmorné dřiny. Kolem sebe Joe slyší šeptání spoluvězňů, které nevidí a slyší výkřiky ve tmě. Pomalu mu začíná docházet, že věznici provozuje přímo Mallard. Nejdřív si myslí, že došlo k omylu, ale záhy se dozvídá, že byl obviněný z toho, že nedosahuje v práci očekávaných výkonů a byl podroben „pokročilému pracovnímu školení“. Joe Musí otáčet mlýnským kamenem, jinak mu hrozí „terminace“.

Produkce snímek popisuje jako orwellovskou noční můru říznutou kafkovským hororem. Tématy filmu jsou korporátní dehumanizace, nadvláda AI, rozpad osobních svobod a nadřazenost zisku nad lidským životem. Joa ztvárnil Lil Rel Howery, jehož můžete znát z filmů jako Uteč, Vacation Friends, Free Guy nebo Deep Water. Scénář napsal Jeffrey David Thomas (Sportovní talent: Návrat, Titans) a zrežíroval Sean King O’Grady (We Need to Do Something). Snímek bude uvedený 9. října.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 4

The Mill: V mysteriózní sci-fi dře vězeň jako mezek – trailer | Fandíme filmu The Mill: V mysteriózní sci-fi dře vězeň jako mezek – trailer | Fandíme filmu The Mill: V mysteriózní sci-fi dře vězeň jako mezek – trailer | Fandíme filmu The Mill: V mysteriózní sci-fi dře vězeň jako mezek – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest