Shell: Po Příběhu služebnice na Elisabeth Moss čeká další mrazivá budoucnost

Shell: Po Příběhu služebnice na Elisabeth Moss čeká další mrazivá budoucnost | Fandíme filmu
Hulu
V chystaném psychologickém thrilleru dostane posedlost krásou úplně nový rozměr.

Herečka a producentka Elisabeth Moss si libuje ve vypjatých rolích, kde může znázornit, jak její postavy dostávají fyzicky i psychicky zabrat. Nejvíc lidí ji bude znát asi díky dystopickému seriálu Příběh služebnice, který vykresluje svět blízké budoucnosti, kde Spojené státy ovládne diktatura, které dělá z plodných žen služebnice v nejhorším myslitelném slova smyslu.

Z natáčení seriálu Moss velmi dobře zná Maxe Minghellu, který si vedle „Služebnice“ zahrál třeba také v Babylonu, Spirále strachu: Saw pokračuje. Vedle toho si zkusil i režii, natočil hudební snímek Jít za svým snem (Teen Spirit), kde ztvárnil cestu Elle Fanning k hudební slávě. Moss tvrdí, že se jí film hodně líbil a těší se, až se Maxem nechá zrežírovat v jeho připravované novince Shell.

Psychologický thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy posedlost lidstva mládím a krásou dosáhla nových rozměrů. Elisabeth hraje nepříliš úspěšnou herečku, která dostane možnost zdarma vyzkoušet novou proceduru společnosti Shell (zhruba „Skořápka“, „Schránka“), jež se zabývá inovativními technikami v oblasti krásy a zdraví. Svým klientům slibuje, že jim dopřeje věčný mladistvý vzhled. Samantě procedura změní kariéru i život a blízce se spřátelí s šéfkou společnosti, úchvatnou Zoe Shannon (Kate Hudson). Pak ale za záhadných okolností začnou mizet předchozí klienti Shellu, včetně populární hvězdy sociálních sítí Chloe Benson (Kaia Gerber). Samantha se začne bát, že by i ona sama mohla být v ohrožení.

Moss i Minghella produkují, scénář napsal Jack Stanley (Lou). Aktuálně se hledají distributoři, natáčení by mělo začít co nevidět. Moss tvrdí, že ve snímku ztvárňuje postavu, jakou ještě typově nahrála, takže pokud tomu tak skutečně je, čeká nás snad zajímavá podívaná.

Titulní foto je ilustrační: Elisabeth Moss v Příběhu služebnice

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest