Nikdo tě nezachrání: Trailer vetřeleckého hororu je krásně hravý

Nikdo tě nezachrání: Trailer vetřeleckého hororu je krásně hravý | Fandíme filmu
Disney+
Zobrazit dalších 5 obrázků
Na Disney+ míří „Sama doma a vetřelec“. Aneb seznamte se s vyděšenou hrdinkou a cizorodým útočníkem.

V září ani nemusíme vytáhnout paty z domu a čeká nás v obýváku jedna hodně zajímavě vypadající mrazivá podívaná. Novinka se jmenuje Nikdo tě nezachrání (No One Will Save You) a nabídne ji Disney+ („dospělá“ záložka Star). Před pár dny byl zveřejněný trailer a je to velmi povedená střihačská práce. Upoutávka dobře představuje zápletku: Na Zemi, nebo přinejmenším na jednu oblast, zaútočí mimozemšťané. Hrdinka se rozhodne zabarikádovat doma a sama čelit nebezpečí. Trailer je podaný skoro jako krátký film. Úplně beze slov, jen za tichého šponování napětí.

Podle oficiální anotace se hrdinka jmenuje Brynn a je to talentovaná mladá žena, která se odcizila od zbytku svojí místní komunity. Je osamělá, ale stále doufá, že se to jednou změní a útěchu nachází v životě v domě, kde vyrostla. Pocit bezpečí mizí ve chvíli, kdy ji v noci vzbudí zvláštní zvuky vydávané mimozemskými útočníky. Následuje akcí nabité střetnutí mezi Brynn a spoustou mimozemských bytostí, které ohrožují její přežití a zároveň ji nutí vyrovnat se s vlastní minulostí.

Brynn ztvárnila Kaitlyn Dever, kterou můžete znát z filmu Šprtky to chtěj taky nebo ze seriálu Absťák. Celý film odtáhne prakticky sama. Snímek napsal a natočil Brian Duffield. Ten napsal filmy Rezistence, Pistolnice Jane nebo Pod vodou. Jeho režijní prvotinou před třemi lety byla sympatická apokalyptická romance Výbuch. Určitě tak je na co se těšit. Pusťte si trailer a koukněte dolů do galerie na fotky. Disney+ film uvede 22. září.

Podklady a foto: Disney+

Galerie: 6

Nikdo tě nezachrání: Trailer vetřeleckého hororu je krásně hravý | Fandíme filmu Nikdo tě nezachrání: Trailer vetřeleckého hororu je krásně hravý | Fandíme filmu Nikdo tě nezachrání: Trailer vetřeleckého hororu je krásně hravý | Fandíme filmu Nikdo tě nezachrání: Trailer vetřeleckého hororu je krásně hravý | Fandíme filmu Nikdo tě nezachrání: Trailer vetřeleckého hororu je krásně hravý | Fandíme filmu Nikdo tě nezachrání: Trailer vetřeleckého hororu je krásně hravý | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest