Přízraky v Benátkách: Nová sada upoutávek zdůrazňuje hororový element

Přízraky v Benátkách: Nová sada upoutávek zdůrazňuje hororový element | Fandíme filmu
20th Century Studios
Hercule Poirot odmítá věřit na duchy, i když mu lustry padají na hlavu a psací stroj sám od sebe píše.

Tvůrci Přízraků v Benátkách (A Haunting in Venice) nedávno hovořili o tom, že pokud chce série i nadále zůstat svěží, musí riskovat a měnit žánry. V Přízracích se dočkává velké injekce hororových prvků. To naznačovaly už dosavadní upoutávky, ale ta nejnovější sada se ve strašení doslova ráchá.

Jedna ukázka jasně demonstruje Poirotovu (Kenneth Branagh) skepsi vůči čemukoliv nadpřirozenému. Médium (Michelle Yeaoh) si trpělivě stojí na svém. V dalším videu už je Poirot osobně přítomen seanci, tedy vyvolávání duchů. Je to celé sofistikovaný podvod, nebo se opravdu před námi odehrává něco nadpřirozeného? No a pak je tu ještě třetí video, krátký film o filmu, jenž dál představuje, jak filmaři k látce přistupovali a pracovali s tajuplnou lokací – s palácem, kde se děj odehrává. Všechna videa jsou rozložená kolem textu.

Oslavovaný detektiv Hercule Poirot se vrací, aby vyřešil děsivou záhadu. Děj je zasazený do Benátek, do období po druhé světové válce. Poirot se dobrovolně uchýlil do důchodu a žije v nejúchvatnějším městě světa. Neochotně se rozhodne navštívit seanci v rozpadajícím se strašidelném paláci. Když je jeden z hostů zavražděný, je detektiv uvržený do zlověstného světa stínů a tajemství.

V hlavních rolích vystupují Kenneth Branagh, Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly a Riccardo Scamarico. Branagh také snímek zrežíroval. Datum české premiéry je stanoveno na 14. září.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest