Die Alone: Carrie-Anne Moss přežívá v postapokalypse

Die Alone: Carrie-Anne Moss přežívá v postapokalypse | Fandíme filmu
Myriad Pictures
Herečka známá z Matrixu spojí na lidmi zničené Zemi síly s mužem, který ztratil paměť.

Carrie-Anne Moss je filmovým nadšencům dobře známá. Proslavila ji trilogie Matrixu, žánroví fanoušci si ji mohou pamatovat z marvelovky Jessica Jones a čerstvě se chystá do světa Star Wars v sérii The Acolyte. V žánrovém vystupování bude pokračovat ve snímku Die Alone (zemřít sám).

Hrdinou filmu je mladý muž jménem Ethan, který trpí amnézií a probudí se na zdevastované Zemi, kde lidstvo zničilo přírodu a z velké čási tak zahubilo samo sebe. V živoucí noční můře apokalyptické budoucnosti je všechno porostlé mechem a živoucími mrtvolami a Ethana pohání jedna jediná myšlenka. Snaží se najít svou přítelkyni Emmu. Brzy se připlete do cesty Mae, výstřední a houževnaté ženě, pro kterou se stalo jedinou hodnotou přežití. Protože si Ethan vůbec nic nepamatuje, nezbývá mu, než s Mae navázat křehké spojenectví. Na cestě se konstantně potýkají s mechem pokrytými nemrtvými („rekultivovanými“) a také s Kaiem, tajuplným mužem, který možná ví, co vězí za Ethanovou ztrátou paměti.

Ethana hraje Douglas Smith, jeho přítelkyni Kimberly-Sue Murray. Moss vystupuje jako Mae, Kaie ztvárnil Frank Grillo. Snímek v Kanadě natočil Lowell Dean (WolfCop). Film je hotový, hledá si mezinárodní distributory. Na titulce vidíte první fotku.

Podklady a foto: Myriad Pictures

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest