Vacation Friends 2: John Cena se opět propaří až do hrobu

Vacation Friends 2: John Cena se opět propaří až do hrobu | Fandíme filmu
Disney / Hulu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Bláznivá komedie o divočení dvou různorodých párů pokračuje. Už brzy. Pusťte si trailer.

Před dvěma lety trochu prošuměla komedie Vacation Friends. V té se během dovolené potkaly dva páry. Ten klidný (Lil Rel Howery + Yvonne Orji) a ten divoký (John Cena + Meredith Hagner). I klidný pár pod špatným vlivem nakonec zdivočel a byla z toho spousta opilých, zfetovaných a život ohrožujících dobrodružství. Všichni se střídavě milovali a nenáviděli a jak už to v podobných případech bývá, něco se od sebe přiučili. Film neobjevil Ameriku, ale příznivci bláznivých komedií si přišli na své.

Teď se blíží dvojka, tedy Vacation Friends 2. Snímek se připravoval bez velkých fanfár a míří rovnou na video. Předvedený trailer nicméně vypadá slušně. Na první pohled není pokračování nějaké ultra levné. Styl humoru je stejný jako minule a vtípky v traileru fungují. Navíc se přidal Steve Buscemi, což je vždycky plus. Snímek znovu zrežíroval Clay Tarver, jenž předtím brousil řemeslo na seriálu Silicon Valley. Scénář napsali Tom Mullen a Tim Mullen.

Děj se odehrává několik měsíců po prvním dílu. Marcus a Emily získají kompletně proplacenou dovolenou do luxusního karibského rezortu a pozvou čerstvě sezdaného Rona s Kylou, aby se k nim připojili. I se svým malým miminkem. Film vznikl pro Hulu, kde bude v USA nasazený 25. srpna. To znamená, že bychom se snad dříve či později mohli dočkat na Disney+, na „dospělé“ záložce Star.

Podklady a foto: Disney / Hulu

Galerie: 6

Vacation Friends 2: John Cena se opět propaří až do hrobu | Fandíme filmu Vacation Friends 2: John Cena se opět propaří až do hrobu | Fandíme filmu Vacation Friends 2: John Cena se opět propaří až do hrobu | Fandíme filmu Vacation Friends 2: John Cena se opět propaří až do hrobu | Fandíme filmu Vacation Friends 2: John Cena se opět propaří až do hrobu | Fandíme filmu Vacation Friends 2: John Cena se opět propaří až do hrobu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest