Freelance: John Cena dostal parťačku pro svou novou akční komedii

Freelance: John Cena dostal parťačku pro svou novou akční komedii | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 2 obrázky
Setkání s diktátorem se pro novinářku a jejího bodyguarda nevyvine úplně dle představ.

John Cena je v kurzu. Loni vystupoval v Sebevražedném oddílu, Rychle a zběsile 9 a komedii Vacation Friends. Letošní rok sotva začal a už se vrací ke svého komiksové roli ze Sebevražedného oddílu v seriálu Peacemaker. Nepřekvapí tak, že bývalý wrestler nemá v Hollywoodu o nabídky nouzi.

V chystaném snímku Freelance hraje Cena bodyguarda, který dělá doprovod novinářce do nestabilní země, kde má udělat rozhovor s místním diktátorem. Do úlohy byla čerstvě obsazena Alison Brie, talentovaná komediální herečka známá ze seriálu jako Zpátky do školy nebo GLOW: Nádherné ženy wrestlingu. I když je Brie oproti Cenovi poloviční, ve své kariéře už předvedla, že se za sebe umí postavit a být pořádně ohnivá, takže pokud filmaři doufají v jiskřivou chemii mezi neústupným bodyguardem a ještě neústupnější redaktorkou, mohlo by to fungovat.

Freelance je akční komedie o bývalém členovi speciálních sil (Cena), který opustil armádu a založil si rodinu. Několik let se snaží přizpůsobit životu na předměstí, ale grilování se sousedy ani vození dětí do školy nejsou to pravé ořechové a splátky hypotéky se nepříjemně vrší. Proto se hrdina rozhodne vrátit ke svému řemeslu a přijme zakázku jako ostraha pro novinářku (Brie), jež se vypraví natočit rozhovor s krutým diktátorem. S tím samým diktátorem, který možná napadl hrdinovu jednotku. Když dojde uprostřed interview k vojenskému převratu, je trojice nucená uprchnout do džungle, kde se snaží přežít přírodní podmínky, armádu a jeden druhého.

Představitel diktátora se ještě hledá. Režíruje Pierre Morel (96 hodin, Okrsek 13), scénář napsal Jacob Lentz. Dle starších zpráv se má natáčet v Kolumbii, začátkem letošního roku.

Foto je ilustrační, John Cena ve filmu Voják

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 3

Freelance: John Cena dostal parťačku pro svou novou akční komedii | Fandíme filmu Freelance: John Cena dostal parťačku pro svou novou akční komedii | Fandíme filmu Freelance: John Cena dostal parťačku pro svou novou akční komedii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest