Dicks: The Musical – Megan Thee Stallion představuje přisprostlý muzikál

Dicks: The Musical – Megan Thee Stallion představuje přisprostlý muzikál | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 2 obrázky
Režisér Borata natočil muzikál, kde jsou na denním pořádku balady o obřích přirozeních.

Chybí vám v kinech něco pořádně neurvalého? Tak si začněte žehlit sváteční oblek, blíží se vaše druhé Vánoce. Do kin míří novinka Dicks: The Musical. Ta slibuje bláznivou zápletku, rozpustilé podání, rozkošně nesnesitelné protagonisty a především ujetá hudební čísla s často až obscénními texty.

Ústředními postavami jsou dva byznysmeni, kteří jsou zcela posedlí sami sebou. Když se dozvědí, že jsou identická dvojčata, která byly kdysi dávno rozdělena, zosnují ďábelský plán, který má znovu dát dohromady jejich lehce vyšinuté rozvedené rodiče a celou rodinu znovu spojit.

Ústřední dvojici hrají Aaron Jackson a Josh Sharp, kteří napsali scénář filmu, ale také původní divadelní předlohu nazvanou Fucking Identical. Hudebnice Megan Thee Stallion hraje jejich nekompromisní šéfovou, jež je upozorní na fakt, že jsou dvojčata. Rodiče ztvárnili Nathan Lane a Megan Mullally, v roli Boha vystupuje Bowen Yang. Režíroval Larry Charles, muž podepsaný pod Borata, Bruna, Diktátora nebo spoustu epizod seriálu Larry, kroť se. Písně spolu s ústřední tvůrčí dvojicí připravil Karl Saint Lucy. Původně se měl film jmenovat F***ing Identical Twins, nakonec bude mít pod názvem Dicks: The Musical premiéru na podzimním festivalu v Torontu a následně bude distribuován dál do světa.

Podklady a foto: A24

Galerie: 3

Dicks: The Musical – Megan Thee Stallion představuje přisprostlý muzikál | Fandíme filmu Dicks: The Musical – Megan Thee Stallion představuje přisprostlý muzikál | Fandíme filmu Dicks: The Musical – Megan Thee Stallion představuje přisprostlý muzikál | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest