Příští Lego příběh má kombinovat skutečný a animovaný svět

Příští Lego příběh má kombinovat skutečný a animovaný svět | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Po letech zase všechno může být boží. Kreativní kostičky plánují návrat do kin. Uvidíme Toy Story s Lego figurkami?

O značce Lego jsme nějakou dobu neslyšeli. Nebo lépe řečeno: Stále vznikají seriály a krátké i dlouhé filmy pro video. Film pro kino tu však byl naposledy v roce 2019, kdy byl uvedený LEGO® příběh 2.

Teď se snad věci konečně zase hnou kupředu. Magazín Variety uvádí, že je v přípravě nový film, který bude kombinovat animaci a skutečné herce. To z určitého úhlu pohledu vlastně není nic nového. Předchozí animované Lego filmy pro kino také měly hraný element. Formulace nicméně působí dojmem, že v tomhle případě budou obě složky daleko víc vyvážené. Čeká nás tedy něco jako Toy Story, akorát s Lego figurkami? Víc zatím nevíme.

Film připravují bratři Aaron a Adam Neeovi, kteří spolu připravili Band of Robbers nebo dobrodružnou komedii Ztracené město se Sandrou Bullock a Channingem Tatumem v hlavních rolích.

První Lego příběh byl uvedený v roce 2014. Stal se solidním hitem, byl skvěle hodnocený, pomáhal rozzářit hvězdu Chrise Pratta a definitivně katapultoval ke hvězdám scenáristy a režiéry Phila Lorda a Chrise Millera (21 Jump Street, Zataženo, občas trakaře, Poslední chlap na Zemi, Spider-Man: Paralelní světy, Solo: Star Wars Story…). LEGO® Batman film, také měl velmi vysoká hodnocení, žádný Lego snímek už nicméně nebyl přijatý s takovým nadšením jako ten první a tenčily se také kasovní výdělky.

Studio Warner Bros. nakonec roku 2020 neprodloužilo spolupráci s Lego Group na další roky a namísto toho se dánská hračkářská firma spojila s konkurenčním Universalem. S tím uzavřela partnerství do roku 2025. Zatím jsme neměli možnost vidět žádné jeho konkrétní plody, což je zřejmě dané tím, že nějakou dobu tu byla covidová pandemie. Teď pro změnu Hollywood brzdí stávka scenáristů a herců, takže kdo ví, kdy se vlastně nějakého dalšího Lego filmu nakonec dočkáme.

Foto je ilustrační, z předchozího Lego příběhu

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Příští Lego příběh má kombinovat skutečný a animovaný svět | Fandíme filmu Příští Lego příběh má kombinovat skutečný a animovaný svět | Fandíme filmu Příští Lego příběh má kombinovat skutečný a animovaný svět | Fandíme filmu Příští Lego příběh má kombinovat skutečný a animovaný svět | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest