Ptáci stěhováci: Tvůrci Mimoňů si dělají srandu z kachen

Ptáci stěhováci: Tvůrci Mimoňů si dělají srandu z kachen | Fandíme filmu
Illumination
Zobrazit dalších 5 obrázků
V novém animáku vyráží rodinka na výlet. Vtip je v tom, že jsou to vystrašení opeřenci. Trailer + podrobnosti.

Zatímco prestižní Pixar si láme hlavu s tím, proč už na jeho filmy nechodí tolik diváků, jako v minulosti, v konkurenčním studiu Illumination se s tím nemažou. Jejich největším hitem jsou Mimoni, ostatní kousky nabízejí podobně přímočarý humor. Hlavní jsou situační gagy, potřeštěnost, roztomilost a trocha té potrhlosti.

Aby diváci jasně věděli, co mají čekat od novinky Ptáci stěhováci (Migration), dokonce si pro sebe Mimoňové kradou celý start traileru. Pak už se představuje vlastní příběh filmu, který pojednává o první migraci jedné kachní rodinky. Humor spočívá v tom, že se poukazuje na zvířecí klišé, že se zvířata chovají jako lidé, že se připomínají klasické trable rodinných dovolených, a že v hlavních rolích promlouvají profláknuté hlasy.

Film pojednává o rodině kachen, která se vydává na životní dobrodružství. Táta Macke je až příliš opatrný a nejraději by rodinku udržel v rodném rybníčku v Nové Anglii. Mamka Pam ale touží po změně a má chuť ukázat děckám svět. Nakonec Pam Macka přesvědčí, aby se všichni společně vydali na Jamajaku. Přímo skrz New York City.

Ústřední obsazení je silné, když v hlavních rolích uslyšíme herce jako jsou Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Awkwafina nebo Keegan-Michael Key. Scénář napsal Mike White, autor oceňovaného soudobého hitu Bílý lotos, nebo milované rodinné komedie Škola Ro(c)ku. Režíruje Benjamin Renner (O myšce a medvědovi, Velký zlý lišák). V českých kinech film uvidíme 21. prosince a dole pod trailerem najdete zveřejněné obrázky.

Podklady a foto: Illumination

Galerie: 6

Ptáci stěhováci: Tvůrci Mimoňů si dělají srandu z kachen | Fandíme filmu Ptáci stěhováci: Tvůrci Mimoňů si dělají srandu z kachen | Fandíme filmu Ptáci stěhováci: Tvůrci Mimoňů si dělají srandu z kachen | Fandíme filmu Ptáci stěhováci: Tvůrci Mimoňů si dělají srandu z kachen | Fandíme filmu Ptáci stěhováci: Tvůrci Mimoňů si dělají srandu z kachen | Fandíme filmu Ptáci stěhováci: Tvůrci Mimoňů si dělají srandu z kachen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest