A Million Miles Away: Michael Peña letí do vesmíru

A Million Miles Away: Michael Peña letí do vesmíru | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit další 4 obrázky
Trailer představuje skutečný příběh farmáře, který se nikdy nevzdal svého snu a dostal se do NASA.

José Hernández se narodil v 60. letech v Kalifornii do rodiny mexických přistěhovalců. Jako dítě pomáhal na polích a až do dvanácti let střídal školy a neuměl anglicky. V televizi jej naprosto pohltil start Apolla 17 a následně začal snít o tom, že se stane astronautem. Několikrát byl odmítnut, ale nikdy se nevzdal a sen si nakonec splnil.

Nový film A Million Miles Away Josého skutečný příběh zachycuje. Na první pohled bude biopic balancovat někde na hranici dojetí a kýče. Už trailer se nejednou pokouší hrát na jímavé struny, takže vlastní film v tomhle směru jistě půjde ještě dál. Na jednu stranu jde svým způsobem o inspirativní příběh, který ukáže, že i dítě chudých migrantů se může propracovat k prestižní kariéře, zároveň jsou podobné filmy fíkovým listem, který individuálními výjimkami zastírá neřešené systémové problémy (ve Spojených státech i jinde). Vedle toho už trailer dělá z Hernándeze docela problematického hrdinu, který si vlastní sny zřejmě plnil na úkor štěstí svojí rodiny.

Hlavní roli ztvárnil spolehlivý Michael Peña (Ant-Man, Narcos: Mexiko). Dále hrají Rosa Salazar (Alita, série Labyrint), Veronica Falcon (Ozark), Garret Dillahunt (Živí mrtví: Počátek konce), Sarayu Blue (Všem klukům, které jsem milovala), Julio Cesar Cadillo (Sicario) a Bobby Soto (Flamin’ Hot). Režírovala Alejandra Márquez Abella (Northern Skies Over Empty Space, The Good Girls). Amazon Prime Video film uvede 15. září. Pusťte si trailer, podívejte se do galerie na fotky.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 5

A Million Miles Away: Michael Peña letí do vesmíru | Fandíme filmu A Million Miles Away: Michael Peña letí do vesmíru | Fandíme filmu A Million Miles Away: Michael Peña letí do vesmíru | Fandíme filmu A Million Miles Away: Michael Peña letí do vesmíru | Fandíme filmu A Million Miles Away: Michael Peña letí do vesmíru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest