I.S.S.: Na orbitu se strhne boj o ovládnutí vesmírné stanice

I.S.S.: Na orbitu se strhne boj o ovládnutí vesmírné stanice | Fandíme filmu
LD Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
Světová válka se promítne i do mimozemského soužití. Seznamte se s novým sci-fi thrillerem.

Režisérka Gabriela Cowperthwaite dosud natočila dramata Náš přítel a Megan Leavey. Teď se vypravila mimo planetu Zemi, na mezinárodní stanici I.S.S., ve stejnojmenném snímku.

Vesmírný sci-fi thriller se odehrává v alternativní realitě, kde Zemi zachvátí světová válka. Děj je zasazený na mezinárodní vesmírnou stanici I.S.S., kde americká a ruská posádka provádějí výzkum určený ke zlepšení života všech. Když dojde k pozemské eskalaci, dostávají posádky ze svých velínů pouze kusé informace. Obě dvě strany dostanou potají pokyn, aby převzaly za jakoukoliv cenu nad stanicí kontrolu.

Snímek slibuje kombinaci sci-fi a napětí, zajímavou mocenskou dynamiku mezi jednotlivými výzkumníky a příběh o vlastní identitě, národní hrdosti a ochotě zachovat si ve složitých situací základní slušnost. Film už byl promítaný na festivalu Tribeca, odkud zaznívá, že jde v zásadě o poctivě udělanou žánrovku bez výraznější nadstavby. Což ale milovníkům klaustrofobických napínáků z vesmírných stanic vůbec nemusí vadit.

V hlavních rolích vystupují Ariana DeBose, Chris Messina, Pilou Asbæk, John Gallagher Jr., Costa Ronin a Masha Mashkova. Scénář napsal Nick Shafir. Zatím není zřejmé, kdy by se film mohl dostat do širší distribuce. V galerii najdete dosud zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: LD Entertainment

Galerie: 4

I.S.S.: Na orbitu se strhne boj o ovládnutí vesmírné stanice | Fandíme filmu I.S.S.: Na orbitu se strhne boj o ovládnutí vesmírné stanice | Fandíme filmu I.S.S.: Na orbitu se strhne boj o ovládnutí vesmírné stanice | Fandíme filmu I.S.S.: Na orbitu se strhne boj o ovládnutí vesmírné stanice | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest