Quiz Lady: V bláznivé komedii uneseného psa zachrání jen výhra v „AZ kvízu“

Quiz Lady: V bláznivé komedii uneseného psa zachrání jen výhra v „AZ kvízu“ | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 5 obrázků
Awkwafina a Sandra Oh splácí matčiny dluhy tím nejdivnější možným způsobem.

Předpokladem úspěšné bláznivé komedie jsou tři klíčové elementy. Dostatečně bláznivá zápletka, výrazné obsazení a dobré vtipy. To třetí si ověříme až po premiéře, ale první dvě položky má novinka Quiz Lady (zhruba „Soutěživá dáma“) odškrtnuté.

Snímek pojednává o kompletně rozvrácené rodině, kterou by mohla spasit televizní vědomostní soutěž (něco jako Risk, či AZ kvíz). Hrdinkou je geniální, ale poněkud neurotická Anne, která je posedlá vědomostními soutěžemi. Sestra Jenny žije rozháraným životem a obě si vůbec nejsou blízké. Nezbyde jim však než spolupracovat, pokud mají splatit gamblerské dluhy svojí matky. Ty narostou do takových rozměrů, že Anne kvůli nim unesou jejího milovaného psa. Sestry se vydávají na divokou cestu napříč Spojenými státy, aby vydělaly peníze jediným způsobem, který jim zbývá: Musejí Anne proměnit ve skutečnou soutěžní šampionku.

Anne hraje Awkwafina (Shang-Chi, Malá lež), Jenny Sandra Oh (Na mušce, Chirurgové). Will Ferrell představuje moderátora soutěže a v dalších úlohách vystupují Jason Schwartzman, Holland Taylor či Tony Hale. Snímek natočila zkušená seriálová režisérka Jessica Yu. Scénář napsala Jen D’Angelo (Young Rock). Ta zároveň patří mezi producenty, spolu s Ferrellem, Oh a Awkwafinou.

Film bude uvedený na Disney+ 3. listopadu. Níže si prohlédněte první fotografie.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 6

Quiz Lady: V bláznivé komedii uneseného psa zachrání jen výhra v „AZ kvízu“ | Fandíme filmu Quiz Lady: V bláznivé komedii uneseného psa zachrání jen výhra v „AZ kvízu“ | Fandíme filmu Quiz Lady: V bláznivé komedii uneseného psa zachrání jen výhra v „AZ kvízu“ | Fandíme filmu Quiz Lady: V bláznivé komedii uneseného psa zachrání jen výhra v „AZ kvízu“ | Fandíme filmu Quiz Lady: V bláznivé komedii uneseného psa zachrání jen výhra v „AZ kvízu“ | Fandíme filmu Quiz Lady: V bláznivé komedii uneseného psa zachrání jen výhra v „AZ kvízu“ | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest