Will Ferrell a Reese Witherspoon se v nové komedii budou brát

Will Ferrell a Reese Witherspoon se v nové komedii budou brát | Fandíme filmu
Dreamworks
Zobrazit další 1 obrázek
Král bláznivých komedií a pravá blondýna se žení a vdávají.

Oba dva jsou samozřejmě mnohem víc, než jen král bláznivých komedií a hvězda série Pravá blondýna. Jak Will Ferrell, tak Reese Witherspoon s chutí vystupují i ven ze svojí škatulky. Navíc jsou oba dva nejen herci, ale také úspěšní producenti, kteří pomáhají na svět různorodým látkám. Nejen takovým, pro jaké přímo je dva zná mainstreamové publikum. To ale nic nemění na tom, že Will je pro spoustu lidí mistrem šílených grimas a Reese okouzlující žena mnoha romancí.

Teď oba dva spojili svůj komerční potenciál v jedno a chystají společně komedii o svatbě. Zatím nevíme, jak se snímek bude jmenovat, ani o čem přesně bude. Nicméně můžeme si v hlavě utvořit určitou představu o tónu, v jakém se chystaná novinka ponese. Jako scenárista a režisér ji totiž připraví Nicholas Stoller. Ten napsal filmy jako Yes Man, Dostaň ho tam, Mupeti, Zoolander 2 nebo Sousedi 2. Jako režisér připravil Kopačky, Dostaň ho tam a především první i druhé Sousedy. S Ferrellem se režisér setkal nad seriálem Kolej, základ života anebo u zmiňovaného Zoolandera 2. S Reese Witherspoon budou oba pánové spolupracovat poprvé. Všichni tři film zároveň produkují.

Snímek uvede Amazon Prime Video.

Titulní foto je ilustrační, Will Ferrell ve filmu Zprávař

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Will Ferrell a Reese Witherspoon se v nové komedii budou brát | Fandíme filmu Will Ferrell a Reese Witherspoon se v nové komedii budou brát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest