Uncharted: S pokračováním dobrodružství Toma Hollanda se počítá

Uncharted: S pokračováním dobrodružství Toma Hollanda se počítá | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Videoherní dobrodruh se vrátí, aby znovu vykrádal staré hrobky.

Dobrodružný snímek Uncharted velkou díru do světa neudělal. Většina hráčů seznala, že zahrát si samotnou herní předlohu je zajímavější. Recenzenti dávali průměrné známky, které náležitě odpovídaly průměrnému zážitku. Uncharted je přesně ten typ filmu, kde nenajdete cokoliv riskantního nebo něco „navíc“. Prostě proběhne pár akčních (vesměs digitálních) sekvencí, mezitím padne několik otřepaných vtipů a rozvíjí se tuctová zápletka. Utáhnout to všechno mají hlavně Tom Holland a Mark Wahlberg v hlavních rolích.

I široké divácké publikum to vnímalo vlastně docela podobně, když v kinech nechalo jen 407 milionů, což je částka, jakou by většina dnešních velkofilmů považovala za neúspěch. Jenže Uncharted na svojí straně mělo tu výhodu, že mělo nezvykle rozumný rozpočet ve výši pouze 120 milionů dolarů. To znamená, že se film možná dokázal zaplatit už v kinech (nebo minimálně neprodělal moc – záleží na tom, jak drahá byla propagace) a na domácím videu dokázal nejspíš vygenerovat i nějaký malý zisk.

Takže proč to s pokračováním nezkusit. Aktuálně se magazín The Hollywood Reporter přeptal producenta Charlese Rovena, jak to s dvojkou vypadá a ten nabídl optimistický výhled. Uvedl, že příprava jedničky byla příjemná kratochvíle, a že přípravy možného pokračování na nějaké úrovni probíhají. Víc Roven neřekl, takže je možné, že ještě před začátkem stávky někde v tichosti vznikal scénář, ale stejně tak mohly zatím jakékoliv „přípravy“ prozatím skončit u zdvořilostní diskuse mezi producenty někde na večírku.

Posedlost Hollywoodu značkami nicméně zatím panuje, takže se dříve či později pokračování nejspíš opravdu dočkáme. Připomeňme, že v prvním snímku Tom Holland a Mark Wahlberg hráli zlodějíčky a dobrodruhy, kteří se ve stylu Tomb Raidera či Indiany Jonese vydali na nebezpečný lov pokladu.

Foto: Uncharted

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 4

Uncharted: S pokračováním dobrodružství Toma Hollanda se počítá | Fandíme filmu Uncharted: S pokračováním dobrodružství Toma Hollanda se počítá | Fandíme filmu Uncharted: S pokračováním dobrodružství Toma Hollanda se počítá | Fandíme filmu Uncharted: S pokračováním dobrodružství Toma Hollanda se počítá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest