Rachel Stoneová: Sázka na Srdce Schwarzenegger uvádí nový trailer

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce Schwarzenegger uvádí nový trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Připravte se na akční řádění Gal Gadot. Arnold Schwarzenegger jí předává žezlo.

Když osekáme na dřeň současné hollywoodské stávkování, tak jde v zásadě o to, že se společnosti jako Netflix snaží osekat náklady. I za cenu toho, že řada filmových profesionálů si zkrátka nebude moci dovolit nadále svoji práci vykonávat. Jestli to v dlouhodobém horizontu celému filmovému průmyslu uškodí nebo ne, to je technologickým kovbojům ze Silicon Valley celkem jedno. Šetří se na řadových pracovnících, na poctivé přípravě projektů, ale souběžně se vrážejí velké peníze do blyštivého pozlátka, které je dobře vidět. Třeba do hvězd v hlavních rolích, do efektů nebo do propagace.

Hodně peněz Netflix zřejmě nalil do propagační smlouvy s Arnoldem Schwarzeneggerem, který pro streamovací společnost začal dělat „ředitele akční divize“. Z toho plyne řada kýčovitých reklam, zhruba na stejné úrovni, jako když Arnie před pár lety propagoval válečné mobilní videohry. Schwarzenegger se objevil už v řadě spotů a v tom nejnovějším uvádí novou ukázku pro špionážní thriller Rachel Stoneová: Sázka na Srdce.

Než se rozjede samotná upoutávka, předchází brutálně prkenná scéna s Arnoldem a Gal Gadot v kavárně. Zkrátka smysluplné nakládání s penězi… Video doplňuje ještě jeden finální trailer, kde už naštěstí podobný úvod chybí a rovnou se jde na věc. Nicméně i tak snímek „Heart of Stone“ pořád trpí tím, že se viditelně až příliš točilo před zeleným pozadím.

Gal Gadot ve snímku hraje agentku Rachel Stone, členku speciální tajuplné špionážní organizace Charter. Agenti mají ten nejlepší trénink, nemají politické názory, nepatří k žádnému státu a zkrátka společně usilují v turbulentním světě o udržení míru. Napomáhá jim k tomu „Srdce“, mocná umělá inteligence s enormním výpočetním výkonem. Shromažďuje veškerá data lidské civilizace, analyzuje je, hledá v nich vzorce, na jejich základě připravuje predikce a navrhuje týmu Charter, jak nejlépe neutralizovat potenciální hrozby. Pokud by se technologie dostala do nepovolaných rukou, ohrozí to celosvětovou stabilitu. Jenže právě o to se pokusí hackerka Keya Dhawan. Dokáže ji Stone zastavit dřív, než bude pozdě? Keyu hraje Alia Bhatt, v dalších úlohách vystupují Jamie Dornan, Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, Jing Lusi a Paul Ready. Režíroval Tom Harper, scénář napsal Greg Rucka. Netfix novinku nabídne 11. srpna.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 8

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce Schwarzenegger uvádí nový trailer | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce Schwarzenegger uvádí nový trailer | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce Schwarzenegger uvádí nový trailer | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce Schwarzenegger uvádí nový trailer | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce Schwarzenegger uvádí nový trailer | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce Schwarzenegger uvádí nový trailer | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce Schwarzenegger uvádí nový trailer | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce Schwarzenegger uvádí nový trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest