Red Notice 2: Natáčení dalšího akčního dobrodružství je stále v přípravě

Red Notice 2: Natáčení dalšího akčního dobrodružství je stále v přípravě | Fandíme filmu
Netflix
Špatně hodnocený hit s The Rockem a Ryanem Reynoldsem podle Gal Gadot o pokračování ještě usilovat nepřestal.

Vzpomínáte si ještě na celovečerní akční špionáž Red Notice? Ve filmu Gal Gadot, Dwayne Johnson a Ryan Reynolds po celém světě naháněli vzácné relikvie. Hned po premiéře bylo oznámeno pokračování, dokonce dvě. Ale to byl leden 2022 a od té doby další novinky jaksi chybějí. Něco málo o dvojce a trojce řekl producent loni na podzim, ale pak zase bylo ticho.

Teď Gal Gadot v rozhovoru pro Collider fanoušky ujišťuje, že je pokračování stále v přípravě: „Všichni se o tom bavíme. Nevím, jestli můžu cokoliv prozradit. Už jsem četla druhý scénář a ten je...no páni! Všichni jsme nadšení!“

Z toho, co herečka říká, není tak docela zřejmé, zda četla scénář ke dvojce, trojce, nebo třeba druhou verzi scénáře dvojky, ale patrné je, že na pokračování se reálně pracuje. V tuhle chvíli Ryan Reynolds točí Deadpoola 3, Dwayne Johnson by měl točit další Rychle a zběsile a případné dokončení scénáře pro Red Notice 2 možná brzdí aktuálně probíhající stávka scenáristů.

Než se tedy kamery roztočí, ještě to může trvat. Nicméně, i když recenze měl první film jen slaboučké, mezi diváky to byl velký hit. Netflix nedávno oznámil, že mění metriky měření divácké úspěšnosti a v novém žebříčku Red Notice vede. S přehledem. Pokud jde o odsledované hodiny, blíží se výsledkům Red Notice pouze K zemi hleď! (454 milionů vs. 408 milionů). V metrice „přehrátí“ má snímek ještě větší nadvládu. Pyšní se 230 miliony přehrátími, druhé K zemi hleď! Jich má „jen“ 171 milionů. Pakliže tedy Netflix v natáčení drahých velkofilmů vidí přínos, tak pokračování pro Red Notice působí jako jasná volba.

Foto: První Red Notice

Zdroje: Collider, Netflix

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest