Skincare: Elizabeth Banks v thrilleru o hollywoodské marnivosti

Skincare: Elizabeth Banks v thrilleru o hollywoodské marnivosti | Fandíme filmu
Lionsgate
Po bok se jí postaví třeba také oblíbený Nathan Fillion. Máme čekat vizuálně výrazný zážitek.

Naposledy jsme Elizabeth Banks mohli vidět v loňském filmu Zavolejte Jane a letos uvedla svůj režisérský počin Medvěd na koksu. V přípravě je ale také celá řada dalších snímků, kde Elizabeth figuruje a některé už jsou dokonce dotočené. Což je v současnosti extrémně důležitá kvalita, protože aktuální stávka scenáristů může natáčení brzdit a potenciální stávka herců by Hollywood zmrazila docela.

Tomu se s jistotou vyhne novinka Skincare, jež natáčení stihla dokončit před pár dny a teď už jí zbývá jen postprodukce. Když vše půjde hladce, mohla by novinka k divákům zamířit ještě letos.

Film je popisovaný jako thriller, který se bude primárně zaobírat marnivostí. Děj je zasazený do Hollywoodu, nicméně detaily o zápletce zatím neznáme. Název snímku naznačuje, že klíčovou roli bude hrát zevnějšek, péče o pokožku. Nabízí se možnost, že se Skincare pustí do tématu plastických operací, anebo nějakých kontroverzních lékařských (kosmetických) přípravků, které mají dopřát uživatelům mladistvý vzhled, či vyloženě krásu. Možnosti jsou celkem široké, tak snad se brzy dočkáme oficiálních podrobností.

Krom Banks (Hunger Games, Ladíme, Zack a Miri točí porno) ve filmu vystupují také Lewis Pullman (Top Gun: Maverick), Michaela Jaé Rodriguez (Pose), Luis Gerardo Méndez (The Resort) a Nathan Fillion (Castle na zabití). Režíruje Austin Peters, jenž dosud točil hlavně videoklipy. Se světem prázdného pozlátka tak nejspíš má zkušenost z první ruky. A vzhledem k jeho dosavadní práci dává smysl i poznámka producentky Andrey Iervolino, podle níž bude mít Skincare na diváky silný vizuální dopad.

Mezi producenty figuruje také známý herec Logan Lerman. Scénář spolu s Petersem napsali Deering Regan a Sam Freilich, pro něž pro oba je snímek scenáristickou prvotinou.

Titulní foto je ilustrační, Elizabeth Banks v Hunger Games

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest