Cocaine Bear: Nejzfetovanější medvěd historie se chystá na filmová plátna

Cocaine Bear: Nejzfetovanější medvěd historie se chystá na filmová plátna | Fandíme filmu
HBO
Zobrazit další 1 obrázek
Medvěd s přezdívkou Pablo EscoBear zkusí štěstí v Hollywoodu.

Herečka, režisérka a scenáristka Elizabeth Banks se za kameru naposledy postavila v roce 2019 a výsledkem byl podprůměrný remake dobrodružné akční komedie Charlieho andílci (Charlie's Angels). Nespokojení byli recenzenti a povětšinou i filmoví fanoušci, nicméně sympatická blondýnka tvůrčí kredit v Hollywoodu očividně doposavad neztratila. V nedaleké budoucnosti přivede do kinosálů po celém světě Neviditelnou ženu (Invisible Woman), leč chystá i další hodně zajímavý projekt. Podívá se totiž na zoubek zfetovanému medvědovi v thrilleru Cocaine Bear, přičemž snímek bude čerpat ze skutečných událostí, které se udály v Spojených státech v polovině osmdesátých let.

Detaily ohledně příběhu nebyly zveřejněny, ale mělo by jít o thriller s tematikou pašování drog. Vyprávění bude zřejmě odkazovat k události, která se stala v prosinci roku 1985 v přírodní rezervaci Chattahoochee National Forest ležící ve státě Georgia. Policisté tam nalezli mrtvého medvěda baribala, kolem něhož se povalovaly desítky plastových pytlíků se zbytky bílého prášku. Brzo bylo zjištěno, že se jedná o kolumbijský kokain. Celkem šlo o čtyřicet kilo a všechen beze zbytku skončil v žaludku hladového medvěda. Patrně nikoho nepřekvapí, že chudák méďa tenhle večírek nerozdýchal a došlo k předávkování. Dodnes se o něm hovoří jako o nejzfetovanějším tvorovi historie a přezdívá se mu Pablo EscoBear. Jak se k němu drogy dostaly, to nám dozajista osvětlí připravovaný film. Pro studio Universal produkují mimo jiné Phil Lord a Christopher Miller (LEGO® příběh, 22 Jump Street).

Zdroj: Deadline

Foto: HBO (ilustrační, Hra o trůny)

Galerie: 2

Cocaine Bear: Nejzfetovanější medvěd historie se chystá na filmová plátna | Fandíme filmu Cocaine Bear: Nejzfetovanější medvěd historie se chystá na filmová plátna | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest