Argylle: Nová akční špionáž Matthewa Vaughna ohlásila datum premiéry

Argylle: Nová akční špionáž Matthewa Vaughna ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu
Apple
Zobrazit dalších 5 obrázků
Apple svůj akční velkofilm pošel na velké plátno do kin.

Režisér Matthew Vaughn si u fanoušků akce udělal dobré jméno snímky jako Kick-Ass nebo Kingsman. Nejnověji chystá špionážní thriller Argylle, s Henrym Cavillem v hlavní roli. Projekt zakoupila společnost Apple a vypadalo to, že film zamíří do našich obýváků v letošním roce. Ani jedno z toho nakonec neplatí.

 

Apple před časem změnil svoji strategii a namísto exkluzivního uvádění svého obsahu na Apple TV+ nejprve posílá jednotlivé snímky do kin. Dává to smysl ekonomicky a snímkům to dopřává větší pozornost, prestiž a divácký zážitek. Premiéra v obýváku nikam neuteče. A nakonec neplatí ani předpokládaný letošní termín. Ačkoliv je snímek hotový, nebo k tomu musí mít přinejmenším blízko (točilo se koncem roku 2021), k premiéře dojde až v příštím roce. Konkrétně je zámořské uvedení naplánována na 2. února 2024. Pokud bude globální premiéra koordinovaná, spadal by u nás termín na 1. února.

Hlavním hrdinou je vynikající špion, který je po amnézii přesvědčený, že je proslulým autorem špionážních románů. Jakmile se mu vzpomínky začnou vracet, vydá se na cestu pomsty proti záhadné organizaci, pro kterou dříve pracoval. Hlavní roli ztvárnil Henry Cavill, k němuž se přidali Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, John Cena, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston či Dua Lipa.

Podklady a foto: Apple

Galerie: 6

Argylle: Nová akční špionáž Matthewa Vaughna ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu Argylle: Nová akční špionáž Matthewa Vaughna ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu Argylle: Nová akční špionáž Matthewa Vaughna ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu Argylle: Nová akční špionáž Matthewa Vaughna ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu Argylle: Nová akční špionáž Matthewa Vaughna ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu Argylle: Nová akční špionáž Matthewa Vaughna ohlásila datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest