Jeremy Renner se rád vrátí jako Hawkeye

Jeremy Renner se rád vrátí jako Hawkeye | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Herec po život ohrožující nehodě s kariérou končit nehodlá.

Jeremy Renner byl v centru pozornosti v posledních měsících docela dost. Nebylo to však pouze ve spojitosti s jeho prací, ale také se zdravotním stavem. Na začátku roku měl nehodu se sněhovou rolbou, z níž se dodnes zotavuje. Mohou se fanoušci těšit, že jej znovu uvidí v nějakých dalších projektech?

Už delší dobu se Jeremy objevuje na veřejnosti. Chodí o holi, ale chodí. Začátkem června vystoupil na akci Phoenix Fan Fusion, kde se jej jeden z diváků během jeho panelu zeptal na to, zda bude dál hrát. Renner odpověděl, že končit neplánuje a chystá se hrát dál. Kdy to bude, případně v jaké míře podle jeho slov záleží na tom, co mu dovolí rodina, která je na něj opatrná.

Přišla i konkrétní otázka přímo na marvelovského Hawkeye, roli, díky níž jej zná celosvětově zdaleka nejvíc lidí. K tomu Jeremy řekl, že pokud o něj bude ještě Marvel stát, tak se na scénu vrátí bez váhání.

Kdo ví, kdy by v nabitém marvelovském rozvrhu bylo pro Hawkeyeův další návrat vůbec místo, takže je docela klidně možné, že než přijde další lukostřelcovo dobrodružství na pořad dne, bude Renner z úrazu natolik zotavený, že jej před kamerou nebude nic limitovat, případně jakékoliv překážky spojené se zraněním půjde zamaskovat. Anebo je tu varianta, že by se Hawkeye ještě víc než dříve přesunul do mentorské role a Rennerova indispozice by pak klidně mohla být do postavy přímo zakomponována. V minisérii Hawkeye se na hrdinovi začínalo podepisovat stáří a jeho četná zranění a navíc předával svoje dovednosti Kate Bishop, tudíž by případně mohl veškerou fyzickou dřinu nechat na ní a už jenom kibicovat.

Ale to trochu předbíhám. Zatím je klíčové, že se Renner postupně zotavuje a o návrat k Marvelu zájem má. Takže pokud bude stát studio o něj, fanoušci Hawkeye o nejlepšího lučištníka celého univerza nepřijdou.

Foto: Marvel

Zdroj: The Direct

Galerie: 2

Jeremy Renner se rád vrátí jako Hawkeye | Fandíme filmu Jeremy Renner se rád vrátí jako Hawkeye | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest