Mega Ape: Trailer pro katastrofické béčko s obří opicí

Mega Ape: Trailer pro katastrofické béčko s obří opicí | Fandíme filmu
Wild Eye
Zobrazit další 3 obrázky
Drzost producentů béčkové (spíš déčkové) „kinematografie“ nemá hranice.

Na béčkových filmech není nic špatného. Začínající filmaři se na nich mohou lecčemu naučit. Lze tu realizovat naprosto šílené nápady, které by producenti seriózních velkofilmů nikdy neschválili. Anebo je možné celý projekt pojmout s nadsázkou, vtipem, případně vyloženě parodickým nábojem.

Naopak dost sprosté je, když se producent snaží tvářit, že točí regulérní film, ačkoliv je na první pohled jasné, že celá záležitost stála pět padesát a divácký zážitek se musí zákonitě blížit nule. Novinka Mega Ape má profesionálně odvedený plakát, který se snaží napodobit stamilionové bijáky obdobného ražení. Samotný film ale zřejmě měl dost podobný rozpočet, jako plakát. Většina předkládané stopáže v traileru vypadá jako domácí video, herecké výkony jsou ochotnické a digitální triky vypadají jako něco, co sfouknete na notebooku z výprodeje.

Můžete namítat, že zbytečně přeháním, ale v momentě, kdy si společnost Wild Eye za svojí produkci účtuje u diváků deset dolarů za film (asi dvě stovky), tak si jiný než přehnaný komentář nezaslouží.

Podle synopse skupina bojovníků za zvířecí práva nevědomky vypustí na svobodu geneticky modifikovaného opa, který vyroste do obřích rozměrů a vydá se na cestu zkázy napříč Hollywoodem. Jde o jeden z posledních filmů nedávno zesnulého Toma Sizemora. Dále hrají Jonathan Nation (Circus Kane), Bai Ling (The Crow), Mel Novak (Game of Death), Vida Ghaffari (Apex Predators), Erik Anthony Russo (Cocaine Cougar) a Traci Burr (Space Sharks). Režíroval Dustin Ferguson (Apex Predators), na digitální video novinka dorazí 12. září.

Podklady a foto: Wild Eye

Galerie: 4

Mega Ape: Trailer pro katastrofické béčko s obří opicí | Fandíme filmu Mega Ape: Trailer pro katastrofické béčko s obří opicí | Fandíme filmu Mega Ape: Trailer pro katastrofické béčko s obří opicí | Fandíme filmu Mega Ape: Trailer pro katastrofické béčko s obří opicí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest