Bloodthirsty Bees: Krvežíznivé včely v traileru řádí hůř než piraně

Bloodthirsty Bees: Krvežíznivé včely v traileru řádí hůř než piraně | Fandíme filmu
ITN Movies
Zobrazit další 2 obrázky
Masožravý roj, šílení vědci, špionážní záškodníci, bojová umění...tohle bude béčko jako když vyšije.

V béčkových monster hororech potká člověk leccos. Vedle smyšlených stvůr jsou klasikou žraloci nebo pavouci. Tu a tam dostanou šanci piraně. A jako podobné nenažrané hejno se ve snímku Bloodthirsty Bees chovají včely.

Ve zveřejněném traileru ohlodává zabijácký roj z lidí masíčko a zůstávají po něm jen holé kosti. To může připomínat již zmiňované piraně, akorát s tím strašlivým rozdílem, že v tomhle případě nebezpečí číhá ve vzduchu. Film nepůsobí úplně levně, takže příznivci nadsázky ve společnosti lidožravých monster by si mohli dvě hodinky s žlutočerným rojem užít. Alergici ať radši přes televizi natáhnou moskytiéru. Aby švandy nebylo málo, tak vedle řádících včel z nějakého důvodu používají postavy bojová umění. Což tak trochu dává vzpomenout na nedávno představenž žraločí bizár Ninja vs. Shark.

Původcem včel je japonská armáda, které se pokazil biologický experiment. Roj napadne vědce a unikne do horského lesa nedaleko vesnice Taoyuan Village. Ve vsi se zrovna pořádá slavnost, když ji zmutované včely napadnou. Počet obětí narůstá a situaci zkomplikuje, když se objeví japonští špioni převlečení za vědce.

Snímek natočil Wuchao Wen. V hlavních rolích hrají Kong Qi Li, Zhang Xing He, Zhao Yong Zhan a Norman Chai. Zatím není zřejmé, kdy novinka dorazí na mezinárodní VOD platformy.

Podklady a foto: ITN Movies

Galerie: 3

Bloodthirsty Bees: Krvežíznivé včely v traileru řádí hůř než piraně | Fandíme filmu Bloodthirsty Bees: Krvežíznivé včely v traileru řádí hůř než piraně | Fandíme filmu Bloodthirsty Bees: Krvežíznivé včely v traileru řádí hůř než piraně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest