The Brave and the Bold: Chystaný Batman možná odhalil režiséra

The Brave and the Bold: Chystaný Batman možná odhalil režiséra | Fandíme filmu
Warner Bros.
Kdybyste měli pocit, že Ben Affleck, Michael Keaton a Robert Pattinson stačí, tak podle DC nestačí. Připravte se na dalšího temného rytíře.

Na přelomu ledna a února DC Films představily svůj plán na nejbližších několik let. Součástí plánu byl také snímek The Brave and the Bold, kde se nám představí další nový Batman, kterého nebude hrát ani Ben Affleck ani Robert Pattinson ani Michael Keaton ani nikdo další, koho jsme zatím v roli viděli.

O snímku zatím nevíme mnoho, ale možná jsme se právě dozvěděli, kdo jej zrežíruje. V minulosti se objevily drby, že by se filmu mohl chopit Ben Affleck, jenž Batmana v několika filmech hrál a jeden čas měl vlastní celovečerní snímek s netopýřím mužem i natočit, než od projektu odstoupil a přenechal prostor Mattu Reevesovi. Ten následně natočil snímek The Batman. Ale aktuálně se k projektu více či méně přihlásil jiný autor.

Režisér The Flashe, Andy Muschietti, postupně navštěvuje slavnostní premiéry snímku všude možně po světě. Reportér Josh K. Elliott se jej při jedné takové zeptal, jak by pojal Batmana, kdyby po práci s Keatonem a Affleckem dostal příležitost zpracovat novou vlastní „odvážnou a smělou“ (brave and bold) verzi.

Andy dal nečekanou odpověď, když řekl, „hmm, nemyslím, že o tom můžu mluvit. Zatím“. Samozřejmě je možné, že Muschietti prostě ví, jak funguje internet a dělá si z nás dobrý den. Pokud ale mluví upřímně, tak zřejmě právě prozradil, že snímek zrežíruje. Nebo minimálně natočí nějaký chystaný DC film, v němž bude Batman vystupovat. Rozhodně na otázku neodpovídal tak hypoteticky, jako se jej novinář ptal.

Šéf DC James Gunn v březnu naznačil, že už potenciálně režiséra pro The Brave and The Bold našel a před dvěma měsíci vyskočil na Redditu zcela nepotvrzený drb, který už tehdy tvrdil, že film bude režírovat právě Muschietti. Tak že by přece?

Snímek The Brave and the Bold se má zaměřit na „netopýří rodinu“. Z té krom samotného Bruce Waynea potkáme také Damiana Waynea, Bruceova syna. Ten byl v komiksech představený jako jeden z řady Robinů, Batmanových pobočníků. Nový šéfové DC Studios, James Gunn a Peter Safran, říkají, že Damian je jejich nejoblíbenější Robin. Je to „malý parchant, zabiják a vrah“. Bruce prvních deset let vůbec nevěděl, že Damian existuje a snímek nabídne hodně zvláštní příběh otce a syna. Velkou inspirací pro film mají být batmanovské komiksy od Granta Morrisona, který Damianovi věnoval dost prostoru. Jako další zdroj inspirace je uváděný Tom King, taktéž komiksový autor, který je zároveň členem scenáristického týmu, jenž připravil dlouhodobou dějovou linku pro nejbližší budoucnost filmového DC Universe.

Titulní foto je ilustrační: Michael Keaton jako Batman z filmu z roku 1989

Zdroje: Josh K. Elliot, James Gunn, Reddit

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest