Heretic: Hugh Grant si zahraje v hororu

Heretic: Hugh Grant si zahraje v hororu | Fandíme filmu
HBO
Z někdejšího milovníka nejspíš bude strašidelný záporák.

Vypadá to, že čím je Hugh Grant starší, tím dobrodružněji si ve své kariéře počíná. Proslavil se v 90. letech, kdy byl rychle zaškatulkován jako představitel romantických rolí. Jak léta plynula, začala romantická poloha ve filmech jako Morganovi působit trochu křečovitě. Namísto milovníků ale začaly přicházet zajímavější role. Začal si užívat různé záporáky. Excelentní byl v Paddingtonovi 2, v Gentlemanech se ponořil do světa mafie, ve Skandálu po anglicku byl kvůli politické kariéře ochotný vraždit, v Mělas to vědět zase kvůli ututlání nevěry. A naposledy tu byl jako rozšafný oportunista v Dungeons & Dragons.

Také v chystané novince se podívá na temnou stranu síly. Snímek se jmenuje Heretic (Kacíř) a zatím o něm nevíme mnoho. Hrdinkami filmu budou dvě mladé věřící ženy, které jakýsi excentrický muž vláká do svého domu, kde si s nimi následně pohrává jako kočka s myší. Můžeme se domnívat, že onoho excentrika si má zahrát právě Grant. V tuhle chvíli se jedná o podmínkách spolupráce. Pokud se nic nepokazí, role bude patřit Grantovi.

Snímek vzniká pro studio A24, které si u svých hororů potrpí na rozmanitost a nějakou přidanou hodnotu. Snímek připravují Scott Beck a Bryan Woods. Ti se proslavili díky Tichému místu, pro něž napsali scénář. Podepsaní jsou také pod aktuálního Kostlivce, jenž ve čtvrtek dorazil do našich kin. Jako režiséři zatím natočili letošní dinosauří sci-fi 65.

Titulní foto je ilustrační, Hugh Grant v seriálu The Undoing

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest