Kostlivec: Bubák vybafne v šatníku a pod postelí

Kostlivec: Bubák vybafne v šatníku a pod postelí | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
The Boogeyman od Stephena Kinga se dočkal lekavého zfilmování. Rozsviťte a pusťte si trailer.

Horory mohou na diváky působit mnoha způsoby. Někdy nabídnou násilí, duševní trýzeň, jindy sociální komentář nebo teror. Nedílnou součástí strašidelných filmů nicméně bývají také napětí a leknutí. The Boogeyman (soudě dle traileru) sází hlavně na to poslední.

Úvodní scéna upoutávky staví na prazákladním strachu, který si asi z dětství pamatuje řada z nás: Něco se ukrývá ve stínech domácnosti. V potemnělé chodbě, v šatníku nebo rovnou pod postelí. Kamera si pohrává, světlo a stín mění celou situaci, bubáka reprezentují jen zářící oči. The Boogeyman zkrátka má veškeré parametry pro to, aby potěšil všechny příznivce nervózního nadskakování v kinosedačce.

Hrdinkami snímku jsou středoškolačka Sadie Harper a její mladší sestra Sawyer, které se snaží vzpamatovat z nedávné máminy smrti. Táta Will je sice terapeut, ale dcerám momentálně příliš nepomáhá, protože se sám potýká s vlastním zármutkem. Když se přímo u nich doma objeví nečekaně Willův zoufalý pacient, zanechá za sebou nadpřirozenou bytost, která se živí utrpením svých obětí.

The Boogeyman (Bubák) vychází z povídky Stephena Kinga, která je u nás známá pod překladovým názvem Kostlivec. Právě pod tímhle názvem bude film 8. června uvedený do českých kin. Scénář psali Scott Beck a Bryan Woods (Tiché místo) a následně ještě Mark Heyman (Černá labuť). Režíroval Rob Savage (Host, Dashcam). Sadie ztvárnila Sophie Thatcher (Yellowjackets), Willa Chris Messina (Birds of Prey), Sawyer Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi) a Willova pacienta David Dastmalchian (The Suicide Squad). Dále hrají Marin Ireland, Madison Hu a LisaGay Hamilton. Mezi producenty vyčnívá Shawn Levy, jeden z tvůrců Stranger Things. Snímek jeden čas měl zamířit rovnou na video, ale studio projevilo důvěru a vysílá jej na velké plátno. Dole pod trailerem najdete zveřejněné obrázky.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 8

Kostlivec: Bubák vybafne v šatníku a pod postelí | Fandíme filmu Kostlivec: Bubák vybafne v šatníku a pod postelí | Fandíme filmu Kostlivec: Bubák vybafne v šatníku a pod postelí | Fandíme filmu Kostlivec: Bubák vybafne v šatníku a pod postelí | Fandíme filmu Kostlivec: Bubák vybafne v šatníku a pod postelí | Fandíme filmu Kostlivec: Bubák vybafne v šatníku a pod postelí | Fandíme filmu Kostlivec: Bubák vybafne v šatníku a pod postelí | Fandíme filmu Kostlivec: Bubák vybafne v šatníku a pod postelí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest