Tajná invaze: Prvních 5 minut nové špionážní marvelovky je online

Tajná invaze: Prvních 5 minut nové špionážní marvelovky je online | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Mimozemšťané se schopností měnit podobu jsou mezi námi. Věřit nelze vůbec nikomu.

Jestli jste hraví, tak zatím nečtěte dál než za tento odstavec. Skočte rovnou dolů do galerie, kde najdete fotografii nástěnky s různými stopami. (Verze ve vyšším rozlišení zde). Když hádanku rozluštíte, za odměnu si budete moci přehrát novou pětiminutovou ukázku z Tajné invaze (Secret Invasion) příští marvelovky, jež startuje na Disney+ 21. června.

Jestli vás hádanky nebaví, nebo se vám na řešení nedaří přijít, tak nezoufejte. Marvel už oficiálně zveřejnil kód, který stačí zadat na webu theinvasionhasbegun.com. Kód je „RSD3PX5N7S“. Po vložení hesla se vám přehraje úvodní scéna Tajné invaze.

Jde o scénu, v níž se bývalý agent CIA Everett K. Ross (Martin Freeman) setkává v Moskvě s informátorem, potažmo kolegou (Richard Dormer). Ten jej seznámí se svou teorií, podle níž je několik teroristických akcích z poslední doby vzájemně koordinováno. Za vším podle něj stojí Skrullové, mimozemšťané se schopností měnit podobu. Ross se tváří nedůvěřivě a po čase na Rosse zaútočí. Zřejmě pojme podezření, že je to ve skutečnosti také Skrull. Následuje ještě trailerový sestřih.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scott, Martin Freean, Don Cheadle, Cobie Smulders a Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet, režírují Thomas Bezuch a Ali Selim. Série má být uvedena na Disney+ v letošním roce.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 2

Tajná invaze: Prvních 5 minut nové špionážní marvelovky je online | Fandíme filmu Tajná invaze: Prvních 5 minut nové špionážní marvelovky je online | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest