Mayday: Ryan Reynolds chystá nové akční dobrodružství

Mayday: Ryan Reynolds chystá nové akční dobrodružství | Fandíme filmu
Netflix
Svou novinku připraví s režiséry chváleného Dungeons & Dragons.

Ryan Reynolds se v tom naučil chodit a v posledních letech podobně jako třeba Dwayne Johnson působí víc jako obchodník, než „umělec“. Když po několika průšvizích jako Green Lantern nebo R.I.P.D. zabodoval s Deadpoolem, chytil příležitost za pačesy a postupně se představil hned v několika drahých kino filmech (Detektiv Pikachu, Free Guy). Zároveň se mu ale také podařilo domluvit řadu velkých projektů pro streamovací služby, kde hvězdy dostávají na ruku obří peníze, protože nemohou očekávat žádné bonusy za prodeje vstupenek. Vznikly takhle postupně snímky 6 underground: Tajné operace, Red Notice, Spirited nebo Projekt Adam. Všechno projekty s vysokým rozpočtem, ale často slabými recenzemi nebo dokonce i bez většího diváckého zájmu.

Přesto se streameři Ryanovi nijak nevyhýbají a dál o jeho služby stojí. Po novince Mayday konkrétně skočila společnost Apple, s níž Ryan připravil zmiňované Spirited – extrémně předraženou vánoční muzikálovou komedii. Mayday vyvinuli Jonathan Goldstein a John Francis Daley, šikovní tvůrci, kteří napsali Spider-Mana: Homecoming a zrežírovali chválené bijáky Noční hra a Dungeons & Dragons: Čest zlodějů.Dračák“ sice neuspěl u diváků, ale měl dobré recenze a jakmile o scénář jejich novinky projevil zájem Reynolds, Apple po novince skočil.

O snímku zatím nevíme zhola nic. Má jít o velkofilmové akční dobrodružství. Mayday je pak mezinárodní slovo používané v rádiové komunikaci při volání o pomoc, primárně v letectví a námořnictví. Spolu s Reynoldsem ve snímku bude vystupovat Kenneth Branagh (trilogie Hercula Poirota, Tenet, Jack Ryan: V utajení). Scénář snímku byl dokončený před stávkou scenáristů a měl by to být pro Reynoldse jeho příští natáčený film, až dokončí aktuálního Deadpoola 3. Daley, Goldstein a Reynolds figurují mezi producenty.

Titulní foto je ilustrační: Ryan Reynolds ve snímku 6 Underground: Tajné operace

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest