Dannyho parťáci: Nový film bude opulentní romance z luxusního Monte Carla

Dannyho parťáci: Nový film bude opulentní romance z luxusního Monte Carla | Fandíme filmu
Warner Bros.
Margot Robbie a Ryan Gosling opět budou pár, tentokrát během odvážné historické loupeže v polovině minulého století.

Asi před rokem jsme se dozvěděli, že vzniká další zpracování Dannyho parťáků, populární lupičské značky, v níž se skupina dobových hvězd zábavným způsobem pokaždé pokouší ukrást něco cenného. Soudobí diváci budou nejlépe znát trilogii z let 2001-2007, kde partička kolem George Clooneyho, Brada Pitta a Matta Damona okrádala nejrůznější boháče. Následoval volný spin-off Debbie a její parťačky, kde se do loupeží pouštěla Dannyho sestra v podání Sandry Bullock.

První verze (Dannyho jedenáctka) s Frankem Sinatrou v hlavní roli však vyšla už v roce 1960. A do šedesátých let se vypraví i nový film. O tom jsme zatím nevěděli mnoho, ale režisér Jay Roach v rozhovoru s Lindsey Bahr prozradil, že události jsou zasazené do blyštivého Monte Carla roku 1962. Celá loupež se odehraje na pozadí Velké ceny Monaka, na kterou jako divák přijíždí slavný námořní magnát se svou luxusní jachtou. Právě jemu se pokusí něco ukrást nová partička zlodějů, přičemž zatím víme, že ve filmu budou vystupovat Margot Robbie a Ryan Gosling.

Snímek má být opulentní a staromódní a ačkoliv na loupež také dojde a dobrodružství nebude chybět, základem všeho má být velký milostný příběh. S nápadem na film přišla sama Robbie a inspirací jsou filmy Alfreda Hitchcocka jako Chyťte zloděje nebo Pochybná žena. Vývoj událostí bude záviset na tom, zda si zamilovaná dvojice dokáže během svých nekalých plánů důvěřovat. Roachovi vůbec nevadí, že spolu Robbie a Gosling teď tvoří pár také v Barbie, některé dvojice podle něj na plátně prostě fungují.

Daleko větším problémem by pro filmaře mohlo být shánění rozpočtu. Roach a Robbie chtějí natočit snímek opravdu klasicky, ve velkém stylu. To je drahé, a tak debaty o rozpočtu stále ještě brzdí vlastní přípravy.

Foto je ilustrační - Dannyho parťáci (2001)

Zdroj: Lindsey Bahr

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest