An Action Hero: Bollywood se vypravil zničit Londýn

An Action Hero: Bollywood se vypravil zničit Londýn | Fandíme filmu
T-Series
Zobrazit dalších 5 obrázků
V nejnovějším akčním filmu se indické hvězdy vydávají zlikvidovat Anglii. Pusťte si trailer.

V letošním roce se stal velkým hitem indický snímek RRR. Film utržil v kinech přes 100 milionů dolarů a po nástupu do online distribuce se z bollywoodského spektáklu stala menší kultovka mezi západními cinefily. Dalším indickým počinům je tak věnována zvýšená pozornost. An Action Hero tomu jde (vědomě či nevědomě) naproti, když je děj z podstatné části zasazený do nám divácky povědomé Británie.

Hlavním protagonistou satirického trhilleru je do sebe zahleděná bollywoodská hvězda Maanav. Maanav byl možná účastníkem autonehody, při které viník ujel a zemřel bratr druhé ústřední figury, Bhoory. Bhoora přísahá pomstu a pronásleduje Maanava z Bombaje do Londýna. Maanav dál žije mimo realitu, proklíná svoji „smůlu“ a nemůže uvěřit tomu, že ti samí fanoušci, kteří se mohli přetrhnout, aby si s ním pořídili selfie, teď volají po jeho hlavě. Jeho filmy jsou bojkotovány a moderátoři zpráv volají po jeho nalezení.

Trailer nabízí mix akce s komedií. Rvačky a honičky balancují na hraně Jasona Bournea a parodie. Komediální stránka věci pak vychází především z toho, že je Maanav celkem mimo a je konfrontovaný s realitou. Maanava hraje indická superhvězda Ayushmann Khurrana (Dej do toho všechno, Nikdy nevíš, Temné melodie), Bhooru hraje Jaideep Ahlawat, mezinárodně nejznámější asi díky seriálu Paatal Lok z Amazonu. Režíroval Anirudh Iyer.

Indickou premiéru má snímek 2. prosince a pro některé trhy jej zakoupil Netflix, tak uvidíme, zda se dostane i k nám.

Podklady a foto: T-Series

Galerie: 6

An Action Hero: Bollywood se vypravil zničit Londýn | Fandíme filmu An Action Hero: Bollywood se vypravil zničit Londýn | Fandíme filmu An Action Hero: Bollywood se vypravil zničit Londýn | Fandíme filmu An Action Hero: Bollywood se vypravil zničit Londýn | Fandíme filmu An Action Hero: Bollywood se vypravil zničit Londýn | Fandíme filmu An Action Hero: Bollywood se vypravil zničit Londýn | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest