Tajná invaze: Nový teaser se hodně opírá o Skrully

Tajná invaze: Nový teaser se hodně opírá o Skrully | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Emilia Clarke přibližuje, co můžeme čekat od její postavy.

Už to nebude dlouho trvat. Disney+ svým předplatitelům 21. června nabídne premiéru Tajné Invaze (Secret Invasion), nové marvelovky, v níž Nick Fury (Samuel L. Jackson) rozehraje nové kolečko špionážních her. Streamovací služba už oficiálně potvrdila, že při premiéře nabídne pouze jednu epizodu, nikoliv dvě, jak to čas od času u některých seriálů dělává. Zveřejněný byl nový plakát (najdete jej dole v galerii) a také nový teaser. Ten je kratičký, soustředí se na Nicka Furyho a také na mimozemské Skrully, především tedy na jejich schopnost měnit podobu před očima. A efekty takhle v traileru nevypadají zle.

Jednoho ze Skrullů zvárnila Emilia Clarke, divákům známá především jako Daenerys ze Hry o trůny. Tady hraje G'iah, dceru Furyho mimozemského parťáka Talose (Ben Mendelsohn). Clarke v rozhovoru pro magazín Empire vysvětlila, že její postava je klíčová pro to, aby se diváci dokázali lépe vžít do prožitku Skrullů. Jako pro pozemšťany je pro nás přirozené podvědomě fandit lidským postavám. Díky G'iah ale uvidíme, v jak špatné situaci se Skrullové nacházejí.

G'iah byla u toho, když Fury a Captain Marvel před lety bezprizorným Skrullům slíbili, že jim najdou nový domov. Slib pořád ještě nebyl splněný a uvidíme, jak se to podepsalo na jejím životě a jak to prožívá v porovnání s Talosem. Obecně bude podle Clarke seriál hodně dávat do popředí politické drama, což je něco, co rozhodně má šanci marvelovský stojatý rybníček rozčeřit.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scott, Martin Freean, Don Cheadle, Cobie Smulders a Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet, režírují Thomas Bezuch a Ali Selim. Série má být uvedena na Disney+ v letošním roce.

Foto: Marvel

Zdroje: Disney+, Empire

Galerie: 2

Tajná invaze: Nový teaser se hodně opírá o Skrully | Fandíme filmu Tajná invaze: Nový teaser se hodně opírá o Skrully | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest