Expendables 4: První trailer pro další návrat akčních pardálů

Expendables 4: První trailer pro další návrat akčních pardálů | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 7 obrázků
Postradatelní vyměnili Sylvestra Stallonea za Megan Fox a zkoušejí celou značku omladit.

Je to tu. Trailer pro Expendables 4 byl zveřejněný. Nebo možná přesněji řečeno pro Expend4bles, jak je snímek označovaný. Spolu s upoutávkou byla zveřejněna krátká anotace, která prakticky vůbec neřeší, o čem film bude a soustředí se primárně na to, kdo ve snímku vystupuje:

„Nová generace hvězd se připojuje k prvotřídním akčním legend, aby společně prožily nové adrenalinové dobrodružství v Expend4bles. Vracejí se elitní zabijáci Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture a Sylvester Stallone, které poprvé doplňují Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Andy Garcia. Postradatelní berou do rukou všechny zbraně, které se jim dostanou do rukou, aby se stali poslední ochranou světa v momentě, kdy všechna ostatní řešení selhala. Noví členové s sebou přinášejí novou taktiku i bojové styly a pojem „čerstvá krev“ dostává zbrusu nový význam.“

Termínem „čerstvá krev“ se ohání i zveřejněný trailer a na první pohled je patrné, že je něco jinak. Už z dřívějška jsme věděli, že se od Stallona pozornost víc přeorientuje na Stathama. A upoutávka to jen potvrzuje. Stallone se trailerem jen tak mihne, stejně jako Lundgren a Couture. Jason je hlavní hvězdou, kterou doplňují nové tváře, především Megan Fox a 50 Cent, kteří (alespoň soudě dle traileru) budou vedle Stathama trávit na plátně nejvíc času.

Když se pokusila produkce nabrat mladou krev do třetího dílu, nepěkně se to vymstilo. Nováčci akorát brali čas původnímu obsazení, kvůli kterému diváci přišli. Tentokrát se podařilo doplnit výraznější jména, ale pořád je otázkou, zda jsou to herci, na jaké se podaří přilákat nové fanoušky, popřípadě je přijmou ti stávající. Ti by dost možná uvítali spíš další stárnoucí harcovníky, jakými posledně byli Antonio Banderas nebo Wesley Snipes.

Stallone a spol. nemládnou a dává smysl, že pokud chce studio Lionsgate relativně úspěšnou značku do budoucna rozvíjet, musí stárnutí svého obsazení nějak řešit. Jestli ale zrovna Megan Fox a 50 Cent budou tou správnou odpovědí, to se asi dozvíme až v září, kdy má film premiéru.

Trailer jako takový má svá pro i proti. Úvodní „rvačka“ Stathama s Fox je škrobená, ale v ukázce se objeví několik dalších momentů, které jsou fajn. Naopak naprosto mizerně vypadá scéna, v níž se velká loď naklání. Je na první pohled patrné, že jde o špatně odvedený digitální trik, takže proč se vlastně taková pasáž dostala s ohledem na rozpočtové limity do scénáře? Opravdu jsou u Expendables diváci zvědaví na scény jak z levného superhrdinského filmu? Nejde náhodou publikum na Postradatelné spíš kvůli poctivým ručním rvačkám a hutným přestřelkám? Ale jak už jsme nakousli, v Lionsgate zjevně zkoušejí značce nastavit nový kurz a přitáhnout nové fanoušky. Tak uvidíme, zda se to povede, nebo čtyřka bude posledním záchvěvem před tím, než všichni borci skutečně odejdou do akčního důchodu.

Dole v galerii najdete nový plakát a fotky.

Režíruje Scott Waughn. Postradatelní se budou snažit zabránit nukleární válce mezi Spojenými státy a Ruskem. Datum premiéry je stanoveno na 28. září 2023.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 8

Expendables 4: První trailer pro další návrat akčních pardálů | Fandíme filmu Expendables 4: První trailer pro další návrat akčních pardálů | Fandíme filmu Expendables 4: První trailer pro další návrat akčních pardálů | Fandíme filmu Expendables 4: První trailer pro další návrat akčních pardálů | Fandíme filmu Expendables 4: První trailer pro další návrat akčních pardálů | Fandíme filmu Expendables 4: První trailer pro další návrat akčních pardálů | Fandíme filmu Expendables 4: První trailer pro další návrat akčních pardálů | Fandíme filmu Expendables 4: První trailer pro další návrat akčních pardálů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest