Expendables 4 mají dle Lundgrena dvojnásobný rozpočet oproti trojce

Expendables 4 mají dle Lundgrena dvojnásobný rozpočet oproti trojce | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Dolph Lundgren slibuje krvavou zábavu bez digitálních triků.

Dolph Lundgren, jedna ze stálic série Postradatelní, promluvil se serverem PopCulture o Expendables 4. Zdaleka nejvíc z jeho odpovědí zaujalo tvrzení, že čtyřka bude rozhodně větší a rozpočet je „pravděpodobně dvojnásobný oproti předchozímu dílu“.

To s prominutím zní jako nesmysl. Expendables 3 dle dostupných informací stáli 90-100 milionů. Pokud by opravdu čtyřka stála alespoň 180 milionů, tak by se nalilo zhruba dalších 70 milionů do marketingu a snímek by musel utržit tak půl miliardy dolarů, aby byl rentabilní. Žádný dosavadní díl série neutržil v kinech více než zhruba 300 milionů. Série je mládeži nepřístupná. A poslední díl utržil výrazně méně, než ty předchozí (částečně to ovlivnilo pirátství, ale stejně). Je možné, že by čtyřka byla dražší, než předchozí díly? Zcela vyloučit to asi nelze, ale v reálu lze uvažovat maximálně o navýšení o pár milionů, nějaké násobení rozpočtu, to je čirá fantazie.

Lundgren dále řekl, že má ve filmu spoustu společných scén s 50 Centem, který patří mezi nové herecké přírůstky. Dolph se také dušuje, že se ve snímku jen minimálně využívají digitální efekty a většina scén se točí prakticky. A švédský čahoun tvrdí i to, že ve čtyřce máme čekat spoustu krve, což by určitě fanoušky série potěšilo, protože vyměknutí byla jedna z věcí, na kterou si lidé ze všeho nejvíc stěžovali u trojky.

V Expendables 4 budou vystupovat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Sylvester Stallone, Andy Garcia, 50 Cent, Megan Fox a Tony Jaa. Režíruje Scott Waughn.

Foto: Lionsgate

Zdroj: PopCulture

Galerie: 2

Expendables 4 mají dle Lundgrena dvojnásobný rozpočet oproti trojce | Fandíme filmu Expendables 4 mají dle Lundgrena dvojnásobný rozpočet oproti trojce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest