Expendables 3: Jet Li potvrzen, Sly přistál v Bulharsku

Expendables 3: Jet Li potvrzen, Sly přistál v Bulharsku | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Současně se obsazení rozrostlo o Glena Powella.

Již 19. srpna startuje v Bulharsku pod vedením režiséra Patricka Hughese natáčení třetích Expendables, což včera na Facebooku připomněl producent Boaz Davidson, když v příspěvku přímo potvrdil tato jména: "Stallone, Statham, Ford, Gibson, Lundgren, Snipes, Li, Couture, Banderas, Rousey, Crews, Schwarzenegger, Ortiz, Lutz". Pořád se tedy ve vzduchoprázdnu vznášejí akční ikony jako Jackie Chan, Milla Jovovich, Mickey Rourke a Steven Seagal. Bruce Willis si to pravděpodobně skutečně totálně pohnojil, tudíž ze sestavy vypadnul. Oproti tomu Nicolas Cage novináře neustále ujištuje o tom, že nabídku nikdy nedostal, leč dle mého soudu nakonec na scénu přece jenom vtrhne. Nově se k hereckému ansámblu připojil mladík Glen Powell (foto v galerii). Měl by si střihnout elitního válečného veterána, jenž se orientuje v informačních technologiích a dokonce má zkušenosti s řízením dronů - bezpilotních letounů. Očividně se jedná o mladou "hi-tech" krev, o níž Sly dlouhodobě mluví.

Sám představitel Barneyho Rosse už dorazil do Bulharska, o čemž svědčí fotka z letiště, kterou naleznete v galerii. Navíc jsem přihodil fotografii přístavního komplexu ve Varně, kde by se měly natáčet úvodní akční scény. Pak se celý štáb přesune jinam, kupříkladu do studií Nu Boyana v Sofii, v nichž je naplánováno dalších deset natáčecích týdnů.

Zdroj: FB, THR

Galerie: 3

Expendables 3: Jet Li potvrzen, Sly přistál v Bulharsku | Fandíme filmu Expendables 3: Jet Li potvrzen, Sly přistál v Bulharsku | Fandíme filmu Expendables 3: Jet Li potvrzen, Sly přistál v Bulharsku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest