2 zbraně: Trailer s Denzelem a Wahlbergem

2 zbraně: Trailer s Denzelem a Wahlbergem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Denzel Washington a Mark Wahlberg jako dva znepřátelení agenti, kteří musí spolupracovat, aby přežili ve stylové akční komedii. Přidáváme plakát a fotky.

2 zbraně byly dlouhou dobu poměrně nenápadným projektem. Mark Wahlberg si i po letech relativně úspěšné kariéry teprve v poslední době začíná pomalu získávat všeobecný respekt, u Denzela Washingtona po jeho posledních filmech lze naopak vážně uvažovat o tom, jestli už náhodou tak trochu nepřepnul na autopilota a neletí si poklidným tempem k nenáročnému milionářskému důchodu (což naštěstí spolehlivě vyvrátil silným výkonem v Letu). Režii snímku dostal na starost Baltasar Kormákur, který si udělal dobré jméno svými islandskými filmy, ale jeho poslední hollywoodský projekt, Kontraband, byl ve všech směrech průměrným, zapomenutelným filmem. Celé to navíc vychází z komiksu, o kterém slyšel jen málokdo. Dohromady zkrátka 2 guns působily, jako další z řady nevýrazných kriminálek na jedno použití. Jenže pak vyšel trailer.

A ten působí více než dobře. Vypadá to, že celý snímek bude mít neskutečně uvolněnou atmosféru, kdy nás po řadě „temných“ thrillerů čeká pohodový buddy movie, který se nebere smrtelně vážně, a který dovede akci mísit se skoro roztomilým humorem. Wahlberg s Denzelem se skvěle doplňují, když první jmenovaný hraje možná lehce přihlouplého srdcaře, zatímco Washington tu bude v pozici toho vážnějšího a zkušenějšího, ale také možná lehce „přemoudřelého“ parťáka. Vedle silné ústřední dvojky a hřejivého, letního vizuálu upoutávka nabízí také solidní porci ucházející akce, takže můžeme jen doufat, že Kormákur našel v USA pevnou půdu pod nohama (nebo se zbavil omezujícího dohledu nadřízených) a naservíruje nám pohodovou kriminálku, která vytvoří jednu z těch zapamatovatelnějších filmových dvojic. Zamrzí akorát to, že trailer převypráví prakticky celou dějovou linku.

Připomínáme, že 2 Guns pojednávají o dvou mužích zákona v utajení, kteří se spolu dohodnou, že vykradou mafiánskou banku, aniž by jeden o druhém tušili, kým jsou ve skutečnosti. Jenže peníze nepatří mafiánům, ale CIA, a tak parťáci zabřednou do pořádné kaše a musí spoléhat jeden na druhého, pokud chtějí vyváznout živí.

Trailer: 2 Guns

 

Zdroj fotek: Collider

Galerie: 6

2 zbraně: Trailer s Denzelem a Wahlbergem | Fandíme filmu 2 zbraně: Trailer s Denzelem a Wahlbergem | Fandíme filmu 2 zbraně: Trailer s Denzelem a Wahlbergem | Fandíme filmu 2 zbraně: Trailer s Denzelem a Wahlbergem | Fandíme filmu 2 zbraně: Trailer s Denzelem a Wahlbergem | Fandíme filmu 2 zbraně: Trailer s Denzelem a Wahlbergem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest