Sheroes: Mají plavky, mají bouchačky a jsou naštvané

Sheroes: Mají plavky, mají bouchačky a jsou naštvané | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Pusťte si trailer nové akční komedie, kde parta holek na dovolené v Thajsku zachraňuje unesenou kámošku.

Zaplést se v Thajsku s podezřelým cizím týpkem není dobrý nápad. Vyšňupat mu hromadu koksu už vůbec ne. Přesně to si troufnou hrdinky nové akční komedie Sheroes.

Čtveřice děvčat vyrazí zapařit do Thajska. Dobrodružství jim rychle přeroste přes hlavu, když jednu z nich unese nechvalně proslulý drogový boss. Dámy se snaží zůstat na živu a ochránit jedna druhou, a proto využijí svých jedinečných schopností a v boji o přežití předvedou, jak dovedou být loajální.

Snímek hrdě hlásá, že je od producenta Spring Breakers. Jenže tohle je už na první pohled o několik tříd níž. Spring Breakers natočil Harmony Korine, který možná nesedí každému, ale rozhodně má svůj pohled na svět a snaží se něco říct. Navíc je tu šikovný vypravěč. Dosavadní producent Jordan Gertner režíruje poprvé v životě, zjevně se snaží kopírovat Korineho, ale není to ono, léta zkušeností mu na první pohled chybí. A rozpočet také. Zároveň ale Sheroes nevypadá jako nějaké céčko. Vznikl film – ne domácí video prodávané na DVD, jak se občas na trhu s akčními béčky stává.

V Spring Breakers také vystupovali James Franco, Selena Gomez a Vanessa Hudgens, zatímco tady je nejznámější z celého obsazení Isabelle Fuhrman (Sirotek). Doplňují ji Sasha Luss (Anna od Luca Bessona), Skai Jackson (Sex Appeal), Jack Kesy (příští Hellboy) a Wallis Day. Pokud vám náhodou v traileru připomíná Ruby Rose, tak jste na dobré cestě – v seriálu Batwoman si zahrála alternativní verzi Kate Kane poté, co Rose seriál opustila.

V jednu chvíli trailer cituje 96 hodin, aniž by ze sestřihu bylo úplně zřejmé, zda má jít o parodii, poctu nebo prostě jen bohapustou vykrádačku. Tak či tak, díru do světa tenhle film asi neudělá, ale jestli vás baví holky v plavkách se zbraní v ruce, pak by tohle mohla být vaše večerní náplň pro pátek 23. června, kdy snímek dorazí na VOD. Pusťte si trailer, dole v galerii jsou zveřejněné fotky.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 8

Sheroes: Mají plavky, mají bouchačky a jsou naštvané | Fandíme filmu Sheroes: Mají plavky, mají bouchačky a jsou naštvané | Fandíme filmu Sheroes: Mají plavky, mají bouchačky a jsou naštvané | Fandíme filmu Sheroes: Mají plavky, mají bouchačky a jsou naštvané | Fandíme filmu Sheroes: Mají plavky, mají bouchačky a jsou naštvané | Fandíme filmu Sheroes: Mají plavky, mají bouchačky a jsou naštvané | Fandíme filmu Sheroes: Mají plavky, mají bouchačky a jsou naštvané | Fandíme filmu Sheroes: Mají plavky, mají bouchačky a jsou naštvané | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest