Ninja vs. Shark: Japonská ujetost nabídne souboj titánů

Ninja vs. Shark: Japonská ujetost nabídne souboj titánů | Fandíme filmu
Yabai-Zei
Zobrazit dalších 5 obrázků
Láska k brakové kinematografii má mnoho podob. Pusťte si trailer zalitý krví.

Některé béčkové filmy už na první pohled vypadají hrozně a jejich nápady končí u vtipného titulu. U snímku Ninja vs. Shark se zdá, že se tvůrci ujetou podstatu věci pokusili skutečně vyždímat. Obraz imituje poškrábaný vzhled starých béček, kde se vyrobilo jen malé množství fyzických kopií, které se pak promítaly do zemdlení. Ve snímku je všechno – násilí, zakázaná láska či zombie. A především potom ústřední dvojka. Představitel Ninji (či jeho kaskadér) se zdánlivě umí celkem otáčet. A se žralokem se tvůrci pokoušejí pracovat tak, aby hned v první vteřině netlouklo do očí, že na mořskou potvoru nebylo moc peněz. Suma sumárum, tohle by mohlo dobře fungovat na Festivalu otrlého diváka či podobně koncipovaných akcích.

Oficiální anotace říká: V období Edo se odlehlá vesnice Okitsu potýká se zlým vůdcem kultu Koushirouem. Ten za pomoci ninjutsu využívá žraloky k tomu, aby napadali místní lovce perel a členové kultu pak mohli perly vyrvat z jejich mrtvých rukou. Náčelník vesnice zoufale potřebuje pomoc, a tak najme strážce nedalekého chrámu Kotora Shiozakiho. Tomu se však do cesty postaví dámská ninja bojovnice Kikuma a především obří žralok, který nevypadá jako nic, co by pocházelo z tohoto světa.

V hlavních rolích vystupují Kohshu Hirano, Shun Nishime, Yuichi Nakamura, Julia Nagano a Kanon Miyahara. Snímek zrežíroval Koichi Sakamoto, který dlouhodobě točí původní japonskou verzi Power Rangers či Ultramana a dlouhodobě se živí také jako kaskadér. Snímek nejprve 14. dubna bude uveden do japonských kin, pak může doufat v další distribuci.

Podklady a foto: Yabai-Zei

Galerie: 6

Ninja vs. Shark: Japonská ujetost nabídne souboj titánů | Fandíme filmu Ninja vs. Shark: Japonská ujetost nabídne souboj titánů | Fandíme filmu Ninja vs. Shark: Japonská ujetost nabídne souboj titánů | Fandíme filmu Ninja vs. Shark: Japonská ujetost nabídne souboj titánů | Fandíme filmu Ninja vs. Shark: Japonská ujetost nabídne souboj titánů | Fandíme filmu Ninja vs. Shark: Japonská ujetost nabídne souboj titánů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest