Původ druhů: Ron Howard chystá erotický survival thriller s nabitým obsazením

Původ druhů: Ron Howard chystá erotický survival thriller s nabitým obsazením | Fandíme filmu
Hulu
Zobrazit další 3 obrázky
Ana de Armas či Jude Law opouštějí civilizaci, jen aby se na pustém ostrově stali součástí nebezpečných her.

Režisér Ron Howard (Apollo 13, Šifra mistra Leonarda) chystá po loňských Třinácti životech svůj další celovečerní projekt. Novinka se jmenuje Origin of the Species, což zřejmě odkazuje k Darwinově publikaci On the Origin of Species, jež se u nás obvykle překládá jako O původu druh. Titul zřejmě odkazuje k obsahu příběhu, kde jedním z témat bude přežití silnějších. A vedle toho je děj situován na Galapágy, kde dle obecně přijímaného úzu Charles Darwin formuloval svoje evoluční teorie.

Připravovaný snímek je popisovaný jako erotický survival thriller se špetkou černého humoru, jenž je inspirovaný skutečnými událostmi. Film bude pojednávat o několika rozmanitých skupinách lidí, kteří se rozhodli opustit civilizaci a usídlit se na nehostinných Galapágách. Tam unikají před společenskými konvencemi a hledají smysl života. Začíná však boj o přežití, který končí vraždou.

Zprávy k Howardově projektu to momentálně výslovně nezmiňují, nicméně na první pohled to vypadá, že je snímek inspirovaný skutečnými událostmi z přelomu 20. a 30. let minulého století, kdy se opravdu na pustých ostrovech usídlilo několik různých skupinek, došlo k mileneckým pletkám a zmizením či úmrtím za dodnes nevyjasněných okolností (podrobnosti v angličtině můžete číst například zde). Události popsalo několik faktografických i fikčních knih, televizní film Ceux de la soif z roku 1989 či dokument The Galapagos Affair: Satan Came to Eden z roku 2013. Loni jsme se dozvěděli, že události zpracuje také chystaný snímek The Island s Joaquinem Phoenixem v jedné z hlavních rolí.

V Howardově verzi budou vystupovat Ana de Armas (Není čas zemřít, Ghosted), Jude Law (Sherlock Holmes, Fantastická zvířata), Alicia Vikander (Tomb Raider, Dánská dívka) a Daniel Brühl (Captain America: Civil War, Na západní frontě klid). Film napsal Noah Pink, jenž je podepsaný pod letošní Tetris nebo pod seriál Génius. Točit se má v závěru letošního roku v Austrálii.

Titulní foto je ilustrační, Ana de Armas ve filmu Deep Water

Zdroje: Deadline I, II

Galerie: 4

Původ druhů: Ron Howard chystá erotický survival thriller s nabitým obsazením | Fandíme filmu Původ druhů: Ron Howard chystá erotický survival thriller s nabitým obsazením | Fandíme filmu Původ druhů: Ron Howard chystá erotický survival thriller s nabitým obsazením | Fandíme filmu Původ druhů: Ron Howard chystá erotický survival thriller s nabitým obsazením | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest