Hunt Club: V novém thrilleru jsou ženy loveny jako zvěř

Hunt Club: V novém thrilleru jsou ženy loveny jako zvěř | Fandíme filmu
Uncork'd Entertainment
Zobrazit dalších 7 obrázků
Pusťte si trailer akčního snímku s Menou Suvari, Mickeym Rourkem a Casperem Van Dienem. Aneb jak hluboko lze klesnout.

Mena Suvari, Casper Van Dien a Mickey Rourke v některých bodech svých kariér patřili mezi úspěšné herce. Suvari vystupovala v Americké kráse a Americkém koláči (alias Prci, prci, prcičky) a měla slušně našlápnuto. Nikdy už ale výrazný start nepřekonala. Van Dien v začátcích kariéry spolupracoval se špičkovými režiséry na Hvězdné pěchotě a Ospalé díře, ale pak upadl rychle do céčkových vod. A největší potenciál propálil Rourke, kterému se to povedlo hned dvakrát. V 80. letech patřil mezi hereckou smetánku, zvlášť díky erotickým dramatům jako 9 a ½ týdne, Smyslná orchidej nebo Žár těla. V devadesátkách Mickey upřednostnil před hereckou precizností mejdany, avšak po přelomu letopočtu přišla druhá šance. Společně s ní řada velmi dobrých příležitostí ve filmech jako Tenkrát v Mexiku, Muž v ohni, Domino, Sin City, Iron Man 2, Expendables a především Wrestler. Pak ale následovalo další sklouznutí k bezvýznamné produkci.

Známé trio teď na zašlou slávu jen vzpomíná a na místo zajímavých projektů má tu čest prodávat na plakátě béčkový Hunt Club (Lovecký klub). A ten plakát je asi to nejlepší, co film nabízí. Jsou na něm tři známé tváře a celkem profesionálně zpracovaná grafika. Jakmile si ale pustíte trailer, tak je okamžitě patrné, že rozpočet pro tenhle film buď vůbec neexistoval, nebo byl celý vyplácaný právě na známou trojku.

Zápletka by přitom běžný akční film schopná unést byla: Parta zvrhlíků loví v lese ženy jako zvěř a ty si to nenechají líbit a vracejí úder. Prostředky na výpravu ale byly na první pohled minimální, kamera a svícení vypadají hůř než z kdejakého found footage filmu. Hunt Club prostě po všech stránkách působí jako ztráta času.

Snímek natočila u nás prakticky neznámá Elizabeth Blake-Thompson, v dalších rolích vystupují Maya Stojan a Jessica Belkin. Pusťte si trailer a dole v galerii najdete dosud zveřejněné obrázky. Na domácí video tenhle zázrak míří 4. dubna. Oficiální synopse říká: Cassandra (Suvari) přišla o přítelkyni a dceru a zoufale hledá pomoc. Do života jí vstoupí Carter (Van Dien), který jí nabízí možnost vyhrát 100 tisíc, pokud se zúčastní lovu na jeho soukromém ostrově. Brzy však pochopí, že ona a další ženy, které nabídku přijaly, nejsou na ostrově jako lovci, ale jako kořist. Společně s Tessou (Stojan) a Lexi (Belkin) se nicméně dámy svým pronásledovatelům vzepřou a předvedou, kdo je v tomhle lese nebezpečný predátor.

Podklady a foto: Uncork’d Entertainment

Galerie: 8

Hunt Club: V novém thrilleru jsou ženy loveny jako zvěř | Fandíme filmu Hunt Club: V novém thrilleru jsou ženy loveny jako zvěř | Fandíme filmu Hunt Club: V novém thrilleru jsou ženy loveny jako zvěř | Fandíme filmu Hunt Club: V novém thrilleru jsou ženy loveny jako zvěř | Fandíme filmu Hunt Club: V novém thrilleru jsou ženy loveny jako zvěř | Fandíme filmu Hunt Club: V novém thrilleru jsou ženy loveny jako zvěř | Fandíme filmu Hunt Club: V novém thrilleru jsou ženy loveny jako zvěř | Fandíme filmu Hunt Club: V novém thrilleru jsou ženy loveny jako zvěř | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest