Tvůrci Vřískotu chystají nový monster film

Tvůrci Vřískotu chystají nový monster film | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Strašení pokračuje a bude u toho herečka z Vřískotu. Možná přijde i dcera samotného Drákuly.

Vřískot 5 a Vřískot 6 si vedli velice dobře. Loňská pětka utržila při nízkých nákladech 137 milionů, letošní šestka rovnou 162 milionů a to se pořád ještě promítá. Studio Paramount jistě touží po dalším pokračování a vůbec by se nebránilo tomu, kdyby se jej ujal stejný tvůrčí tým. Ten už ale skočil po nabídce konkurenčního Universalu.

Opět vzniká horor a studio Universal je v tomhle směru proslulé především díky svým klasickým monstrům. Jen včera jsme se dočkali prvního traileru pro upírský snímek The Last Voyage of the Demeter. Ale pojďme k tomu příštímu: Oficiálně zatím nebylo odhaleno, co ve snímku uvidíme, ale když byl projekt ještě v plenkách, tak byl přezdívaný Dracula’s Daughter (Drákulova dcera) a pojednával o zločincích, kteří unesou skupinu mladých lidí a mezi nimi ke svojí smůle i titulární dceru. Situace se rázem obrátí proti nim.

Ať už snímek bude zpracovávat právě takový příběh, anebo se mezitím látka nějak vyvinula, režiséři Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett už se pustili do příprav. Produkuje producent Vřískotu Chad Villella a scénář napsali Stephen Shields (The Hole in the Ground) a Guy Busick (Vřískot 5 a 6, Krvavá nevěsta).

Do hlavní role byla obsazena Melissa Barrera, s níž režiséři natočili dva díly Vřískotu. Předtím herečka vystupovala v muzikálu Život v Heights nebo v Netflix seriálu Nepřestávej dýchat. Teoreticky by mohla hrát zmiňovanou upírku, ale stejně tak je možné, že ztvární jednu z lidských postav.

Titulní foto je ilustrační: Melissa Barrera ve filmu Vřískot 6

Zdroje: The Hollywood Reporter, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest